Στο 6ο Snow camp της Κοζάνης συμμετείχε με επιτυχία ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ σε νέους καλλιτέχνες 18-35 ετών από τον Θωμά Κινδύνη & τις Μορφές Έκφρασης
06/01/2019
Το Spiral Trio έρχεται στο Half Note
08/01/2019
Όλα

Στο 6ο Snow camp της Κοζάνης συμμετείχε

με επιτυχία ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

 

Στο 6ο Snow camp TAEKWONDO 2019, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Κοζάνη άνοιξε για τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας η αυλαία των αθλητικών διοργανώσεων για το 2019 και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι από τις 4 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λυκόβρυσης  στην Κοζάνη το 6ο Snow camp στο οποίο έλαβαν μέρος 350 αθλητές και αθλήτριες από την χώρας μας αλλά και από χώρες όπως είναι η Νορβηγία, το Ιράκ, η Σερβία, η Κύπρος, Αλβανία και η Βουλγαρία και Ελλάδα οι οποίοι προπονήθηκαν υπό την διεύθυνση Νορβηγού προπονητή.

Βέβαια θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι στη συγκεκριμένη  διοργάνωση ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας έλαβε μέρος με τους αθλητές: Αντωνιάδη Κίμων, Καραμάνη Δημήτριο, Καρακίτη Θεόδωρο, Καρακίτη Δημήτροι, Ιωάννου Πασχάλη και Καλογερόπουλο Άγγελο, ενώ την αποστολή του καβαλιώτικου συλλόγου συνόδεψε ο προπονητής του Παλτόγλου Χάρης. Ήταν μια μοναδική αθλητική εμπειρία για όλους και ταυτόχρονα ένα δυναμικό ξεκίνημα για την νέα αγωνιστική χρονιά. Οι αθλητές και οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία αλλά και τη δυνατότητα να προπονηθούν με διεθνείς συναθλητές τους σε τεχνικές αγώνα και να μυηθούν σε καινούργιες προπονητικές πρακτικές υπό την διεύθυνση του διεθνούς προπονητικού team της διοργάνωσης. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η εμπειρία αυτή θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμη στις αθλητικές αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν μιας και συνεισέφερε σημαντικά στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής συμπεριφοράς των αθλητών του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας. Ο καβαλιώτικος μάλιστα σύλλογος ευχαριστεί από καρδιάς των ΑΣ Κοζάνης, Μακεδονική Δύναμη και τον προπονητή της Αλμασίδη Χρήστο για την ευγενή του πρόσκληση καθώς και για την άψογη διοργάνωση.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.