Ο Πωλ Ευμορφίδης, ένα ξύλινο ποδήλατο και η μαγευτική Ισλανδία

Ο Πέτρος Ιακωβίδης επιστρέφει με ολοκαίνουργιο single.
15/09/2020
Παράταση στις εγγραφές του προγράμματος της FOODON
26/09/2020
Όλα

Ποδηλατικός γύρος Ισλανδίας – Ταχύρρυθμα μαθήματα πατριδογνωσίας

Paul Ευμορφίδης ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας COCO-MAT.bike, είναι εκτός των άλλων ιδιαίτερα γνωστός για το ανήσυχο του πνεύμα. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά εξαιτίας της παγκόσμιας πανδημίας COVID-2019, ταξίδεψε με το ξύλινο ποδήλατο του, στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας με σκοπό να επισκεφθεί το shop in shop κατάστημα που διαθέτει η «μαμά» εταιρεία COCO-MAT. Καθώς επίσης, να ανακαλύψει τον τρόπο με τον οποίο μια χώρα με σημερινό πληθυσμό 360 χιλιάδες κατοίκους, περίπου, κατάφερε να φτάσει το 2007 να χρωστάει το 900 % του ΑΕΠ της και πώς στη συνέχεια κατόρθωσε να υπερφαλαγγίσει αυτό το χρέος.

Αν πράγματι οι περίφημοι θερμοπίδακες, οι μαγευτικές λίμνες, οι καταρράκτες και τα ηφαίστεια  είναι μια φορά θαυμαστά, αυτή η ιστορία νεκρανάστασης, στο δικό του το μυαλό, είναι απείρως …θαυμαστότερη!

Γι’ αυτό επέλεξε να ταξιδέψει στο νησί του πάγου και της φωτιάς και να βάλει το δάχτυλο επί τον τύπον των ήλων.

Αν τα κατάφεραν οι Ισλανδοί μπορούμε κι εμείς, αναφέρει με σιγουριά και υπερηφάνεια, συνεχίζοντας καθημερινά με αληγές πάθος τις ορθοπεταλιές, με το ξύλινο ποδήλατο, της COCO-MAT.bike.

Επισκεφτείτε το site της COCO-MAT BIKE

Ποδηλατικός γύρος Ισλανδίας – Ταχύρρυθμα μαθήματα πατριδογνωσίας

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.