Παράταση στις εγγραφές του προγράμματος της FOODON

Ο Πωλ Ευμορφίδης, ένα ξύλινο ποδήλατο και η μαγευτική Ισλανδία
26/09/2020
Τάμτα – Ακούστε το νέο αγγλόφωνο single της “Hold On”
04/10/2020
Όλα

Παράταση στις εγγραφές του προγράμματος της FOODON στο Δήμο Καλλιθέας 

Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2020 – Παράταση στις εγγραφές για το μονοετές πρόγραμμα δράσεων της δίνει η ΜΚΟ FOODON, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Δήμο Καλλιθέας, με στόχο την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού που υφίστανται πολίτες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

To πρόγραμμα απευθύνεται σε κατοίκους Καλλιθέας 18-40 ετών, άνεργους ή με ετήσιο εισόδημα έως €5,000 (συν €1,500 για κάθε επιπλέον άτομο της οικογένειας) και περιλαμβάνει τρεις δράσεις: 

  • Food on Sharing: μεριδοποίηση και διανομή́ συσκευασμένων τροφίμων, με την ενεργή́ συμμετοχή́ των ωφελούμενων 

  • Food on Dining: Στήσιμο pop-up εστιατορικού γεύματος για μέλη διαφόρων κοινωνικών ομάδων, με την ενεργή́ συμμετοχή́ των ωφελούμενων 

  • Food on Learning: Κύκλος 12 σεμιναρίων επαγγελματικών δεξιοτήτων στο χώρο της εστίασης, σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου και με παροχή πιστοποιητικού παρακολούθησης.

Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική και στις τρεις δράσεις και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Δημοτικό Κέντρο Υγείας, Ανδρομάχης 100 στην Καλλιθέα, στις 22 ή 29 Σεπτεμβρίου και ώρες 10:00 – 13:00.


Σχετικά με τη FOODON
H FOODON δραστηριοποιείται από́ το 2017 στην Αττική́ με στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού́ αποκλεισμού́ πολίτων που ζουν κάτω από́ τα όρια της φτώχειας. Σκοπός της είναι να εφοδιάσει τους ωφελούμενούς της με τα απαραίτητα γνωστικά και ψυχολογικά εφόδια για την κοινωνική και την εργασιακή τους ενσωμάτωση. Μέχρι σήμερα, η Οργάνωση έχει ολοκληρώσει συνολικά 80 δράσεις σε διάφορους Δήμους.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.