ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ

Μικρό Παλλάς: Γιασμίνα Ρεζά «ART» Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης
29/06/2018
Καβάλα: Ολοκληρώθηκε το 7ο Kavala Air Sea Show (Βίντεο Ena Channel)
01/07/2018
Όλα

ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ

Επισκεφθείτε το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη, βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο και φωτογραφηθείτε  με την Αντζελίνα Τζολί , τον Τζόνι Ντέπ, τον Μάϊκλ Τζάκσον ,την Πριγκίπισσα Νταϊάνα ,τον Οδυσσέα Ελύτη, την Μελίνα Μερκούρη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και άλλες σπουδαίες φυσιογνωμίες της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο εθνικό στάδιο της Ελευθερούπολης έγιναν τα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματος της χρυσής Ολυμπιονίκου Βούλας Πατουλίδου ενώ δύο χρόνια πριν είχαν επίσης προηγηθεί τα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματος  του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα.

Τον Φεβρουάριο του 2014 το μουσείο είχε μεταφερθεί για τριάντα ημέρες στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ώστε να δώσει την ευκαιρία σε επισκέπτες να θαυμάσουν τα έργα από κοντά, που δεν θα είχαν την δυνατότητα να βρεθούν στην βάση του.

Πλήθος  κόσμου, σχολεία και  εκδρομείς επισκέπτονται το Μουσείο κάθε χρόνο.

Νέα έργα σπουδαίων και δημοφιλών προσωπικοτήτων  προστίθενται συνεχώς μεγαλώνοντας και κρατώντας σε παλμό την έκθεση.

Το μουσείο είναι μία ιδιωτική πρωτοβουλία και δημιούργημα του καλλιτέχνη Θεόδωρου Κοκκινίδη. Βρίσκεται στο χωριό Κηπιά Ελευθερούπολης Καβάλας στον Δήμο Παγγαίου και είναι επισκέψιμο για το κοινό από τον Μάρτιο του 2010 μέχρι και σήμερα όλες τις ημέρες του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες  επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του μουσείου, www.kerinaomoiomata.gr.

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.