Με δυναμική παρουσία ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας στο 6ο Baby Cup

Γιάννης Φιλιππίδης «Είχε λιακάδα σήμερα» Μυθιστόρημα
20/05/2019
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ”Fanari Festival 2019”
25/05/2019
Όλα

qrf

Σε ακόμα φιλική συνάντηση συμμετείχε ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας την Κυριακή στις 19 Μαϊου στην Αλεξανδρούπολη. Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος προσκεκλημένος του ΑΣ Ταεκβοντό Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στο 6o Baby Cup

H χαρά της συμμετοχής» που φιλοξενήθηκε στο Κλειστό Προθερμαντήριο Αλεξανδρούπολης με συμμετοχή πολλών σωματείων ταεκβοντό της Βορείου Ελλάδας.

sdr_vivid

Οι αθλητές αγωνίστηκαν ανάλογα με την κατηγορία των κιλών αλλά και της ηλικίας τους και είχαν την δυνατότητα να αναμετρηθούν για ακόμη μια φορά με γνώριμους αντιπάλους τους. Μια ακόμη πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία προστίθεται στο δελτίο των αθλητών μας. Κάθε συμμετοχή είναι και μια πολύτιμη εμπειρία και οι αθλητές μας έχουν αποδείξει ότι οι εμπειρίες αυτές κρίνονται απαραίτητες στα βαθμολογούμενα πρωταθλήματα όπου και εξαργυρώνονται σε επιτυχίες. Ο προπονητής του  Συλλόγου Παλτόγλου Χάρης 6Dan συγχαίρει τους αθλητές που πήραν μέρος στο 6o Baby Cup και δηλώνει ικανοποιημένος από την συμμετοχή και τις αθλητικές επιδόσεις των αθλητών του.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.