Η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ στηρίζει τον τριαθλητή Κωνσταντίνο Παπανικολάου

Η Kρινιώ Νικολάου στο El Convento Del Arte
12/10/2018
Νίκος Απέργης: «Σαρώνει» ο ταλαντούχος καλλιτέχνης!
14/10/2018
Όλα

Η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ στηρίζει τον τριαθλητή Κωνσταντίνο Παπανικολάου στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IRONMAN

 

Η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ, το μοναδικό τυροκομικό προϊόν που συνδυάζει τα χαμηλά λιπαρά με την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, θα είναι ο επίσημος χορηγός του τριαθλητή Κωνσταντίνου Παπανικολάου ενόψει της φετινής συμμετοχής του στο 40o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IRONMAN που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου 2018, στην Καϊλούα – Κόνα της Χαβάης.

 

Η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ στηρίζει ενεργά την προσπάθεια του Κωνσταντίνου Παπανικολάου σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική -σε αντοχή και φυσική κατάσταση- μονοήμερη δοκιμασία 226 χιλιομέτρων, βοηθώντας τον να τερματίσει για ακόμα μια φορά τον κορυφαίο αυτόν αγώνα, ο οποίος αποτελεί την ανώτατη διάκριση για κάθε τριαθλητή. Το πρωτάθλημα IRONMAN στη Χαβάη συνδυάζει 3,8 χλμ κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα, 180 χλμ ποδήλατο μέσα από πεδία λάβας και 42,2 χλμ τρέξιμο στην καυτή άσφαλτο, σε πραγματικά υψηλές θερμοκρασίες.

Πλούσια σε πρωτεΐνη (27%) και ασβέστιο και με μόλις 1% λιπαρά, η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ αποτελεί ένα από τα κρυφά μυστικά ενός δυναμικού αθλητή, προκειμένου να ανταπεξέλθει σε μία αποστολή που απαιτεί σιδερένια αντοχή, ατσαλένια θέληση, αλλά και υψηλές δεξιότητες πάνω σε τρία διαφορετικά αθλήματα. Άλλωστε, η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ είναι αναπόσπαστο κομμάτι στη διατροφή όλων εκείνων που γυμνάζονται τακτικά και επιθυμούν να διατηρήσουν ή να ενδυναμώσουν τη μυϊκή τους μάζα.

 

Ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου ξεκίνησε το τρίαθλο σε ηλικία 40 ετών και μάλιστα χωρίς να είναι μέχρι τότε αθλητής σε κάποιο από τα τρία αυτά αθλήματα. Με σκληρή δουλειά, ισχυρή θέληση και άπειρες ώρες προπονήσεων κατάφερε το 2014 να προκριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IRONMAN στη Χαβάη. Τον Αύγουστο του 2018 κατέκτησε 2η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 50-54, στους αγώνες IRONMAN που διεξάχθηκαν στην Κοπεγχάγη και μαζί με αυτή το εισιτήριο της πρόκρισης, οπότε  ταξιδεύει και πάλι στο μεγάλο νησί, παρέα με τέσσερις ακόμα Έλληνες που προκρίθηκαν, για να αγωνιστεί στις δύσκολες συνθήκες της τροπικής Χαβάης. 

 

Υπενθυμίζεται ότι το IRONMAN πρωτοξεκίνησε στη Χαβάη το 1978, με στόχο να απαντήσει στο ερώτημα ποιοι έχουν την καλύτερη φυσική κατάσταση – οι δρομείς, οι κολυμβητές ή οι ποδηλάτες. Από τότε, κάθε χρόνο πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο συνολικά 40 αγώνες IRONMAN, οι οποίοι δίνουν την πρόκριση στους κορυφαίους ερασιτέχνες αθλητές διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα IRONMAN που γίνεται κάθε χρόνο τον Οκτώβριο στην Κόνα.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.