Το χρώμα των ματιών σου.. μαρτυρά το χαρακτήρα σου

Αυτός είναι ο νούμερο 1 λόγος που οι γυναίκες αρνούνται το σεξ
17/09/2015
Συνταγή: Γαύρος αχνιστός (ή Σαχανάκι)
17/09/2015
Όλα

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό αν σκεφτεί ότι κοιτάζοντας τον άλλον στα μάτια μπορούμε να καταλάβουμε τα συναισθήματα που νιώθει. Θυμός, λύπη, χαρά… όλα κρύβονται πίσω από ένα βλέμμα.

Έχεις σκεφτεί όμως ότι ακόμα και το χρώμα των ματιών σου μπορεί να ομολογήσει στοιχεία του χαρακτήρα σου;
Γαλάζια
Τα γαλάζια μάτια δείχνουν ένα άτομο φιλικό. Aν είσαι από αυτά τα άτομα σου αρέσει να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους και κάνεις εύκολα φίλους. Επίσης ξέρεις ακριβώς ποια είσαι, τι κάνεις και τι δεν σου αρέσει. Μερικές φορές είσαι λίγο εγωίστρια αλλά αυτό συμβαίνει γιατί αισθάνεσαι πολύ άνετα με τον εαυτό σου.

Καστανά
Αν έχεις καστανά μάτια, δεν πτοείσαι με τίποτα. Το χιούμορ σου δεν εκτιμάται εύκολα αλλά αυτό συμβαίνει γιατί δεν το βγάζεις εύκολα προς τα έξω. Μόλις βγάλεις την αστεία σου πλευρά προς τα έξω, οι άνθρωποι θα σε αγαπήσουν ακόμα περισσότερο. Σταμάτα να κρατιέσαι.

Φουντουκί
Αν τα μάτια σου είναι φουντουκί, είσαι ένα πολύ παρατηρητικό άτομο. Αναλύεις όλες τις καταστάσεις και μερικές φορές οι άνθρωποι δεν μπορούν να σε καταλάβουν. Η ικανότητά σου να διαβάζεις τους άλλους είναι εκπληκτική και αυτό είναι ένα προσόν που όλοι θαυμάζουν σε σένα.

Πράσινα
Αν έχεις πράσινα μάτια δεν φοβάσαι τίποτα. Ξέρεις πάντα τι θέλεις και δεν φοβάσαι να το μάθουν και οι άλλοι. Η αυτοπεποίθησή σου είναι πολύ μεγάλη και οι άνθρωποι ζηλεύουν αυτό το προσόν σου.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.