Το χρώμα των ματιών σου.. μαρτυρά το χαρακτήρα σου
17/09/2015
Βρετανία: Πρόστιμο 127.000 ευρώ σε μπαρ που σέρβιρε κοκτέιλ με… υγρό άζωτο
18/09/2015
Όλα

 

Υλικά :

1 κιλό γαύρο

Λίγο ελαιόλαδο

1 με 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα πικάντικη

Το χυμό από 1 λεμόνι

1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη

Λίγη ρίγανη

Αλάτι πιπέρι

 

Εκτέλεση :

Καθαρίζουμε τον γαύρο καλά, κόβουμε τα κεφάλια και τον πλένουμε. Βάζουμε στην κατσαρόλα μας λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις 1 με 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα πικάντικη, το χυμό από 1 λεμόνι, την καυτερή ψιλοκομμένη πιπεριά εάν τρώτε, αλάτι, πιπέρι, τον γαύρο, και τι ρίγανη τα σκεπάζουμε και τα βράζουμε για περίπου 10 με 12 λεπτά.

Τα κατεβάζουμε και τα σερβίρουμε σε πιατέλα.

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.