Το Ναρκωτικό των «κοσμικών» κυκλοφορεί και στην Κρήτη

Αυτός είναι ο τζιχαντιστής της Νορμανδίας – Ο σφαγέας του Γάλλου ιερέα [εικόνες]
27/07/2016
Επίθεση του υπουργείου Εργασίας στη ΓΣΕΕ για τα Λιπάσματα Καβάλας
28/07/2016
Όλα
Ένα νέο ναρκωτικό, αυτό των κοσμικών κυκλοφορεί και στην Κρήτη, όπως αποκαλύπτει η «Daily Star».
Η βρετανική εφημερίδα σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι σε μπαρ των Μαλίων γίνεται οργανωμένη διακίνηση του λεγόμενου «ναρκωτικού των κοσμικών», του θανατηφόρου, όπως το χαρακτηρίζει, «αερίου του γέλιου» ή «hippy crack» όπως είναι η διεθνής ονομασία.

Όπως τονίζει η εφημερίδα, κάποιος μπορεί να διασφαλίσει ένα μπαλόνι του ναρκωτικού αερίου μόλις με 1,7 λίρα, ενώ με 4 λίρες μπορεί να έχει μαζί ένα χαμηλής ποιότητας ποτό κι ένα μπαλόνι «hippy crack»!
Το ρεπορτάζ στηρίζεται σε μαρτυρίες που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, ενώ αναφέρει ότι και Βρετανοί που εργάζονται σε νυχτερινά μαγαζιά των Μαλίων είναι στη διαδικασία της «πώλησης» καθώς κερδίζουν αρκετά χρήματα, πουλώντας ακόμα και στις παραλίες.
Αναφέρεται ακόμα ότι το ναρκωτικό αέριο είναι νόμιμο στην Ελλάδα, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που πωλούν μέσω twitter το «hippy crack» στα Μάλια, την Κέρκυρα και τη Βουλγαρία.
Οι γιατροί, ωστόσο, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις σοβαρές παρενέργειες που μπορεί να έχει αυτή η χρήση του αερίου. Εγκεφαλικά, παραισθήσεις, κρίσεις, ακράτεια, επιβάρυνση της καρδιάς, χρόνια κατάθλιψη, ακόμα και βλάβες στον μυελό των οστών είναι μερικά από τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει αυτό το αέριο όταν λαμβάνεται συστηματικά από το στόμα.
Πηγή: zarpanews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016, 15:31
citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.