Αυτός είναι ο τζιχαντιστής της Νορμανδίας – Ο σφαγέας του Γάλλου ιερέα [εικόνες]

Πώς να βγάλετε χρήματα από το Pokemon Go!
27/07/2016
Το Ναρκωτικό των «κοσμικών» κυκλοφορεί και στην Κρήτη
28/07/2016
Όλα

Τις πρώτες φωτογραφίες του δράστη της αποτρόπαιας επίθεσης στην εκκλησία στην Νορμανδία, έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον 19χρονο Αντέλ Κερμίς σε διάφορες ηλικίες, με τις δυο από αυτές να χρονολογούνται πίσω στο 2011.

Ο γεννημένος στην Γαλλία Κερμίς, αναγνωρίστηκε ως ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης στην εκκλησία Σεντ-Ετιέν-ντι-Ρουβρέ, που έλαβε χώρα την Τρίτη το πρωί.

Σύμφωνα με την Γαλλική αστυνομία, ο Κερμίς βρισκόταν υπό παρακολούθηση από τις αρχές, μετά και τις απόπειρες του, δυο, να επισκεφθεί τη Συρία.

Μάλιστα είχε προφυλακισθεί το 2015 για σχέσεις του με την τρομοκρατία, προτού αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (ειδικό βραχιολάκι).

Ο δεύτερος των δραστών δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη.

Πηγή: Αυτός είναι ο τζιχαντιστής της Νορμανδίας -Ο σφαγέας του Γάλλου ιερέα [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/280354/aytos-einai-o-tzihantistis-tis-normandias-o-sfageas-toy-galloy-ierea-eikones#ixzz4FbOQnQ5X

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.