Σοφοκλέους: “Πάντα εμφανίζεται μία ξεχωριστή πρόκληση”

"Πιέζονται" οι βάσεις σε τρία επιστημονικά πεδία – Ο ρόλος των αποτελεσμάτων σε Ιστορία και Μαθηματικά
17/06/2016
Καβάλα: Εγκαίνια πλωτών εξεδρών
17/06/2016
Όλα

Ο Γιάννης Σοφοκλέους αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον κρατάει ακόμα ενεργό και έτοιμο να αποδεχθεί νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

 

Δυο μάχες μέσα σε λίγο διάστημα δίνει ο Γιάννης Σοφοκλέους που αγωνίζεται στο Iron Challenge το Σάββατο και μετά ακολουθεί το Dragon of the Ring στις 16 Ιουλίου. Δείτε τι λέει για τις ερχόμενες προκλήσεις.

Βλέπουμε να αγωνίζεσαι συνέχεια τον τελευταίο καιρό και να κλείνεις τον έναν αγώνα μετά τον άλλον. Το τέλος για σένα είναι πολύ μακριά ακόμη;

“Κάθε φορά που όλοι νομίζουν ότι έφτασε η στιγμή να αποσυρθώ από το ring, εμφανίζεται απρόσμενα μία ξεχωριστή πρόκληση. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα κατά την συνεργασία μου με τον Στέλιο Πολίτη. Είναι αλήθεια πως δεν μπορώ να αντισταθώ εύκολα σε ένα δυνατό ματς και έτσι φροντίζω να διατηρώ την καλή μου φυσική κατάσταση, για να μπορώ να είμαι έτοιμος και να προχωρώ στον επόμενο αγώνα. Όταν δε το αποτέλεσμα και η εμφάνισή μου στο ring είναι όλο και καλύτερη, τότε το ναι είναι ακόμα ευκολότερο. Ο κόσμος με ακολουθεί, το σώμα μου και η απόδοσή μου όλο και βελτιώνεται, άρα το τέλος της καριέρας μου και πάλι αναβάλλεται…”

Παίζεις με αθλητή από Ολλανδία που έχει μάλιστα υψηλές παραστάσεις. Πως προετοιμάζεσαι γι’αυτό το ματς κι αν όλα βαίνουν καλώς στην προετοιμασία σου;

“Η προετοιμασία μου όπως είπα και πριν δε σταματάει σχεδόν ποτέ. Όσο φυσικά πλησιάζουμε προς κάθε αγώνα, η προπόνηση γίνεται πιο σκληρή και απαιτητική . Σε αυτό με βοηθούν ένας προσωπικός γυμναστής και αρκετοί καλοί συναθλητές και φίλοι που είναι πάντα μαζί μου”.

Ένα μήνυμα στον κόσμο που θα βρεθεί να σε στηρίξει σε ένα τόσο δύσκολο ματς; 

“Περιμένω τον κόσμο να έρθει το Σάββατο στο Iron Challenge και υπόσχομαι ένα πολύ δυνατό και θεαματικό psycho αγώνα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ fightsports.gr:

H Καλέργη… σκιαμαχεί και προκαλεί
Είναι 83 νίκησε τον καρκίνο και παίζει μποξάκι…(ΒΙΝΤΕΟ)
Σταματάει ο Ηλιάδης; 

http://www.sport24.gr/Sports/OtherSports/fight-sports/sofokleoys-panta-emfanizetai-mia-ksexwristh-proklhsh.4123458.html

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.