ΜΑΓΝΗΤΕΣ / AIMANTS με την Pavlina Styl στο Ηalf Note
24/10/2018
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ- ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (Le dindon)
24/10/2018
Όλα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Εβδομάδα Ζωγραφικής 2018»  που διοργάνωσε το Τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ν. Σερρών και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών από 13 – 22 Οκτωβρίου 2018 στο φουαγιέ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

Η «Εβδομάδα Ζωγραφικής 2018»  ξεκίνησε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 με τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής 23 Σερραίων καλλιτεχνών. Την εκδήλωση άνοιξε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για το Τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών και Πρόεδρος της ΚΕ.ΔΗ.Σ. κ. Βασίλειος Τερζής ο οποίος ευχαρίστησε την κα Ράνια Καραγιάννη για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της δράσης, τον κ. Βαφειάδη Βασίλη για τη βοήθεια και την επιμέλεια της έκθεσης και όλους τους καλλιτέχνες για τη θερμή αποδοχή της πρόσκλησης.

Στην έκθεση συμμετείχαν οι καλλιτέχνες:

Αναστασιάδης Γεώργιος, Ανθυμίδου Αγγελική, Βαφειάδης Βασίλης, Βαφειάδου Άννα, Βλάχμπεη Βέτα, Γεωργάκας Νίκος, Γιαννακούδης Στράτος, Γκένιος Ανδρέας, Γκουγκούφκας Κώστας, Ευαγγελίδου Δώρα, Ευστρατόπουλος Νικόλαος, Ζλατάνη Σοφία, Καραγιάννη Ράνια, Καραγιάννης Νίκος, Κιουρτάκης Αθανάσιος, Κολόμβος Νίκος, Λάσκαρης Κώστας, Μελλίδης Χριστόφορος, Μήρτσιος Χρήστος, Ραβάνη-Καραγκιόζη Ελένη, Τάνσαρλης Γιώργος, Τόλιος Στέλιος και Φραγγεδάκη Νινέτα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και συγκεκριμένα από 15-19 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν ξεναγήσεις και εικαστικές δράσεις έκφρασης από τους καλλιτέχνες: Ανθυμίδου Αγγελική, Βαφειάδη Βασίλη, Γιαννακούδη Στράτο, Γκένιο Ανδρέα, Ευστρατόπουλο Νίκο, Καραγιάννη Ράνια, Καραγιάννη Νίκο, Κιουρτάκη Αθανάσιο, Κολόμβο Νίκο, Μελλίδη Χριστόφορο, Μήρτσιο Χρήστο και Τόλιο Στέλιο,

σε (225) μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης και συγκεκριμένα της Γ΄ και Δ΄ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, της Γ΄, Δ΄ και Ε΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, της ΣΤ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, της Δ΄ τάξης του 19ου Δημοτικού Σχολείου, της Γ΄ και Δ΄ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών και σε μαθητές του Ειδικού Σχολείου Σερρών.

Όλες τις μέρες οι μαθητές δημιούργησαν τα δικά τους έργα και έλαβαν ως αναμνηστικά, έργα αφιερωμένα από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

Την έκθεση επισκέφθηκε πλήθος Σερραίων πολιτών και απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.