Πυροβολισμοί σε λεωφορείο των Ολυμπιακών Αγώνων (video)

Ο Πούτιν άνοιξε την… αγκαλιά του στον Ερντογάν
09/08/2016
Εκρυβαν σε αποθήκη αρχαίο θησαυρό από τα Γρεβενά
10/08/2016
Όλα

A broken window on an official media bus after it shattered when driving accredited journalists to the Main Transport Mall from the Deodoro venue of the Rio 2016 Olympic Games in Rio de Janeiro, August 9, 2016. REUTERS/Shannon Stapleton

Η επίθεση μπορεί να έγινε με πέτρες, μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί, καταθέτουν ωστόσο, διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που επέβαιναν στο επίσημο όχημα μεταφοράς τους μεταξύ των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Σπασμένα γυαλιά από τα παράθυρα προκάλεσαν μικροτραυματισμούς σε δύο άτομα. «Το επίσημο λεωφορείο που μετέφερε διαπιστευμένους δημοσιογράφους από το χώρο που γίνονται τα παιχνίδια του μπάσκετ στο κεντρικό Ολυμπιακό πάρκο, χτυπήθηκε από πυράστην εθνική οδό του Ρίο», μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, δίνοντας στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες.

Ο εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής του Rio 2016, Μάριο Αντράδα, είπε ότι διεξάγεται έρευνα που θα καθορίσει εάν «ήταν σφαίρες ή βράχος«.

«Δεν θέλουμε να προβούμε σε εικασίες. Δεν είμαστε σε θέση ακόμα να επιβεβαιώσουμε τι χτύπησε το λεωφορείο,» είπε, προσθέτοντας ότι το περιστατικό συνέβη στη γειτονιά Κουρικάκα, μόλις λίγα χιλιόμετρα βόρεια του Ολυμπιακού Πάρκου. «Δεν θέλουμε να προβούμε σε εικασίες».

«Δεχθήκαμε πυροβολισμούς. Θέλω να πω ότι τους ακούσαμε», δήλωσε ο Σέριλ «Λη» Μικάλεσον, ένας συνταξιούχος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, που δίνει ανταποκρίσεις για τα παιχνίδια του μπάσκετ στο Ρίο.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται μια μικρή τρύπα, στο μέγεθος ενός δακτύλου, σε ένα από τα παράθυρα.

Η εγκληματικότητα στο Ρίο επισκιάζει τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Νότια Αμερική. Το Σάββατο, ανάλογο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο κέντρο ιππασίας.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1,Reuters,ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

 

 

http://www.ert.gr/pyrovolismi-se-leoforio-ton-olybiakon-agonon-video/

http://www.ert.gr/pyrovolismi-se-leoforio-ton-olybiakon-agonon-video/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.