Ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 12ο Kids Open-Πρωτάθλημα Παίδων

Κοπή πίτας Ιδιωτικού Πολυϊατρείου Ηλιούπολης «Healthexpert» (Φωτος)
05/02/2019
Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου η τελετή ονοματοδοσίας του δημοτικού γηπέδου Άβαντα
06/02/2019
Όλα

Για 12η χρονιά ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 12ο Kids Open-Πρωτάθλημα Παίδων

 

 

Για 12η χρονιά ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το 12ο Kids Open-φιλικό Πρωτάθλημα Παίδων με πολλές συμμετοχές από ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Την όλη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους 35 συνολικά σύλλογοι από όλη την Βόρεια Ελλάδα και συμμετείχαν περισσότεροι από 450 αθλητές και αθλήτριες από το Βόλο μέχρι και την ακριτική Ορεστιάδα. Από την πλευρά του ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΝΤΟ Καβάλας που αποδείχθηκε για άλλη μία χρονιά άριστος «οικοδεσπότης» συμμετείχε με 60 αθλητές σε ένα φιλικό Πρωτάθλημα το οποίο χαρακτηρίστηκε από την άψογη διοργάνωση του. Βέβαια να σημειώσουμε ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Kids Open αποτελεί πλέον θεσμό για τα δρώμενα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και διοργανώνεται σταθερά τα τελευταία 12 χρόνια.

 

 

Στην τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος παρέστησαν και χαιρέτησαν η Δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γεώργιος Φιλόσογλου, η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου και ο πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος. Αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια του καβαλιώτικου συλλόγου ήταν, ο Δήμος Καβάλας, το καφέ yummy, το κατάστημα Gusto,, ο «κουτούκι του Σαρρή», τα Coffeebrands και οι ξηροί καρποί Χατζηαβραμίδη Γιάννη. Παράλληλα να τονιστεί ότι τις εκτυπώσεις επιμελήθηκαν οι «εκτυπώσεις Μπίβα» και το τυπογραφείο «Καλλίτυπο». Από την πλευρά του μάλιστα ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας εκτός από τους υποστηρικτές του, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Σαμαρείτες Καβάλας και το γιατρό των αγώνων για την κάλυψη του Πρωταθλήματος και την μεγάλη τους βοήθεια.

Πάνω από όλα ο καβαλιώτικος σύλλογος θέλει να απευθύνει ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στους συλλόγους, τους προπονητές, τους γονείς και τους αθλητές που μας εμπιστεύτηκαν για ακόμα χρονιά και ταξίδεψαν στην όμορφη πόλη μας, για να ζήσουν όλοι μαζί το 12ο Kids Open-φιλικό Πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη σε ένα υπέροχο κλίμα ευγενούς άμιλλας και συναδελφικότητας.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.