Μεγάλε μου ηγέτη συγνώμη: Ο Βορειοκορεάτης αρσιβαρίστας πήρε αργυρό μετάλλιο κι απολογήθηκε στον Κιμ Γιονγκ Ουν

5 σπουδαίοι λόγοι για να φάτε ένα ροδάκινο τώρα!
08/08/2016
5 απλοί τρόποι για να ελκύσετε τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή σας
08/08/2016
Όλα

Με δάκρυα στα μάτια αποδέχθηκε το αργυρό του μετάλλιο ο δημοφιλής Βορειοκορεάτης αθλητής της άρσης βαρών Om Yun-Chol ο οποίος δεν κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία του Λονδίνου, όταν και είχε ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Τότε είχε ευχαριστήσει την πολιτεία και είχε αφιερώσει τη νίκη του στον Κιμ Γιονγκ Ουν.«Τα αίτια της βελτίωσής μου και το πώς κατάφερα να κερδίσω το χρυσό μετάλλιο τα οφείλω στην αγάπη και την υποστήριξη που μου πρόσφερε ο μεγάλος ηγέτης ο Κιμ Γιονγκ Ουν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Χθες όμως που κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση απολογήθηκε.

Ο λιλιπούτειος αθλητής με μόλις 1.50 μ. ύψος, αγωνίστηκε στην κατηγορία των 56 κιλών κι έχασε την πρωτιά από τον16χρονο Κινέζος Λονγκ Κουινγκουάν του πήρε το χρυσό σπάζοντας μάλιστα και το παγκόσμιο ρεκόρ.

«Θα με εμπνέει για πάντα και ζητάω συγγνώμη που δεν κατάφερα να επιστρέψω με το χρυσό» είπε λυπημένος ο Ομ αναφερόμενος στον Κιμ Γιονγκ Ιλ (πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ουν) που πέθανε τον Δεκέμβριο του 2011.

«Ελπίζω να έχω την ευκαιρία την επόμενη φορά στο Τόκιο το 2020 να αγωνιστώ και να ξαναφέρω το χρυσό και να εκφράσω με αυτό τον τρόπο την ευγνωμοσύνη μου στον ηγέτη μας. Δεν μπορώ να είμαι ήρωας για το λαό με το αργυρό μετάλλιο, είτε είναι από Ολυμπιακούς είτε είναι από κάποια άλλη διοργάνωση»

 

http://www.koolnews.gr/stories/megale-moy-igeti-sygnomi-o-voreiokoreatis-arsivaristas-pire-argyro-metallio-ki-apologithike

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.