Με το Κύπελλο της Λυδίας Τσακαλίδου, δύο συμμετοχές σε τελικούς και μία εξαιρετική εμφάνιση γύρισαν οι αθλητές & οι αθλήτριες του Παλμού Καβάλας

COLOURFUL EYES – SPRING MAKEUP | LIZIELIZIE (Βίντεο)
18/03/2019
Στις 20 Απριλίου το Βαλκανικό και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην στην Αλεξανδρούπολη
19/03/2019
Όλα

dig

Με το Κύπελλο της Λυδίας Τσακαλίδου, δύο συμμετοχές σε τελικούς και μία εξαιρετική εμφάνιση γύρισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Παλμού Καβάλας από το ΄23ο Trampoline Flower Cup΄ που έγινε στο Aalsmeer της Ολλανδίας το Σάββατο 16/03/2019

To ΄Flower Cup΄ γίνεται κάθε δύο χρόνια και είναι ένας πολύ σημαντικός διεθνής αγώνας Τραμπολίνο, όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 400 αθλητές από όλο τον κόσμο σε τέσσερεις ηλικιακές κατηγορίες.

Οι αθλητές του Παλμού Καβάλας συμμετείχαν με τους:

Λυδία Τσακαλίδου στην κατηγορία 13 – 14 ετών, κατέλαβε την 1η θέση και πήρε το Κύπελλο του ‘23ου Flower Cup ’

Ανθή Τσιλογεώργη στην κατηγορία 13 – 14 ετών, κατάφερε να μπει στις οκτώ καλύτερες του Τελικού και να κερδίσει την 5η θέση

Χριστίνα Παπαθανασίου στην κατηγορία των 11 – 12 ετών, όπου με την πρώτη της εμφάνιση σε Διεθνείς κατάφερε να μπει στον Τελικό της κατηγορίας της και να καταλάβει την 7η θέση.

Γιώργος Πούλιος στην κατηγορία 13 – 14 ετών, κατέλαβε την πλασματική 13η θέση όπου μία άτυχη στιγμή στην προσγείωση του στέρησε την είσοδο του στον Τελικό.

Δημήτρης Νώλης στην κατηγορία Ανδρών, κατέλαβε την 20 θέση. Δυστυχώς η ίωση που τον ταλαιπώρησε την εβδομάδα πριν τον αγώνα, δεν του επέτρεψε να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Ευρυδίκη Αργύρη στην κατηγορία 15 -16 ετών, κατέλαβε την 45η θέση μετά από ένα λάθος στο υποχρεωτικό της πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυνατότητες και τα προσόντα της είναι για μια πολύ καλύτερη θέση.

Προπονητής: Δημήτρης Τσακαλίδης

 

dav

Θα πρέπει να δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των αθλητών για την οικονομική και ηθική υπέρβαση που έκαναν για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτή η αποστολή.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Παλμός.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.