Άγγελος Καραξάνης: 1ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής HORIZON CUP

SBARAQUACK: ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΣΥΧΟ στις εμφανίσεις μας!
16/11/2018
«ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΕΣ»
20/11/2018
Όλα

 

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΡΑΞΑΝΗ ΑΓΓΕΛΟ-ΕΥΓΕΝΙΟ  

 

Θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή μας ΚΑΡΑΞΑΝΗ ΑΓΓΕΛΟ-ΕΥΓΕΝΙΟ  για την εξαιρετική εμφάνισή του στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής «HORIZON CUP», που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Ε.Γ. Μίκρας στη Θεσσαλονίκη από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2018, με συμμετοχή  27 Συλλόγων από έξι χώρες.

Ο Φεριώτης αθλητής Άγγελος Καραξάνης, που αγωνίστηκε με την ομάδα του Διαγόρα Αμπελοκήπων, έκανε εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησε την 5η θέση στο σύνθετο ομαδικό, την 4η θέση στον Ίππο με λαβές, την 3η θέση στους κρίκους, την 8η θέση στο δίζυγο και την 1η θέση στο μονόζυγο και στο άλμα.

Ο  Καραξάνης Άγγελος – Ευγένιος, 13 ετών σήμερα, κάτοικος Φερών, είναι από τους νεαρότερους αθλητές στην Κατηγορία Γ1. Με πολύ μεράκι και ατέλειωτο προσωπικό κόπο του ίδιου αλλά και των γονιών του προπονείται καθημερινά στο προπονητήριο του ΟΕΓΑ στην Αλεξ/πολη, με προπονητή τον ομοσπονδιακό προπονητή Μπαξεβανίδη Δημήτριο.

Ευχόμαστε στον νεαρό αθλητή μας καλή συνέχεια στον δύσκολο δρόμο της ενόργανης γυμναστικής και δύναμη ώστε να διακρίνεται και στο μέλλον!

Αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και κάνει γνωστό το όνομα της πατρίδας του σ’ όλη την Ελλάδα! Ευχόμαστε και διεθνώς!!!

Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς του για τον κόπο και τα έξοδα που απαιτούνται!

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.