Σε 10 ετήσιες δόσεις το τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες
04/08/2017
Διατροφικό σκάνδαλο με εκατομμύρια μολυσμένα αυγά στην Ευρώπη
04/08/2017
Όλα

Ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο μιλώντας στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Χρήστο Ρομπόλη μίλησε για το πόσο πολύ θέλει να αγωνίζεται με την Εθνική, ενώ μίλησε και για την σημασία που θα έχει για την ομάδα αλλά και για την χώρα μια διάκριση στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Μακάρι να είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Πιστεύω θα πάμε μπροστά, θα βρούμε χημεία και θα πάμε καλύτερα. Είμαστε έτοιμοι κι ελπίζω να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Εμένα μου αρέσει να κατεβαίνω να παίζω με την Ελλάδα. Γουστάρω να παίζω για την Εθνική και να εκπροσωπώ την χώρα».

Για το εάν σκέφτεται το μετάλλιο: « Είναι ένα έξτρα κίνητρο. Θέλουμε να φέρουμε ένα μετάλλιο, θέλω να κατακτήσω πρωτάθλημα με τους Μπακς, αλλά είναι πιο σημαντικό να δώσουμε χαρά στη χώρα. Άμα κοιτάμε μπροστά και σκεφτόμαστε το καλό της ομάδας πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για το τουρνουά «Ακρόπολις»: «Για εμάς είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου και μέσα απ’ αυτή θα έρθουν όμορφα πράγματα. Μακάρι να έρθει ο κόσμος στο τουρνουά «Ακρόπολις» και να μας δώσει ένα boost ενόψει της συνέχειας».

Πηγή: sport-fm.gr

Πηγή: http://www.skai.gr/news/sports/article/352506/adetokounbo-goustaro-na-paizo-gia-tin-ellada/#ixzz4ojKpmiz1
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.