Ζ.Πασιαλής: Όταν είσαι επαγγελματίας τραγουδιστής κρίνεσαι κάθε μέρα, κάθε στιγμή
27/09/2018
Θέατρο  Αυλαία: «ΕΜΜΑ» Ερμηνεία-Διασκευή: Μαρία Πρωτόπαππα
30/09/2018
Όλα

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΓΚΟΣ”

 

      Η Νίκη Αλεξανδρούπολης με τη συνεργασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνει, στη μνήμη του Δημήτρη ΡΑΓΚΟΥ, τουρνουά Βόλει Γυναικών το οποίο θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018, στο κλειστό γυμναστήριο  Αλεξανδρούπολης Μιχάλης Παρασκευόπουλος.

   Ο Δημήτρης ΡΑΓΚΟΣ ως προπονητής συνέδεσε άρρηκτα το όνομα του με τον Σύλλογο μας και θα αποτελεί πάντα ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ιστορίας της Νίκης Αλεξανδρούπολης, την οποία υπηρέτησε από το 1984 έως το 1995.

   Ο δικός μας “ΜΙΜΗΣ” ξεκίνησε την αθλητική του δραστηριότητα, ως μέλος της ομάδας volley του Μ.Γ.Σ. Εθνικός, από μικρή ηλικία. Μάλιστα το 1970 ήταν μέλος της ομάδας που κατάφερε να ανέβει στη Α΄ Εθνική κατηγορία.   

Την αγωνιστική περίοδο 1980 – 1981 αγωνίσθηκε με τον Α.Ο. Ορεστιάδας και τελείωσε την καριέρα του ως αθλητής στην τότε ισχυρή ομάδας της Γ.Ε.Α. (1981-1984).

   Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στη Νίκη Αλεξανδρούπολης (μετά την περίοδο της κυρίας ΠΙΓΓΟΥ Γιασεμή), από το 1984 έως το 1994 και διεκόπη βίαια  με τον ξαφνικό θάνατο του (02-01-1995) σε τροχαίο. Επί θητείας του και με δική του πρωτοβουλία, η ομάδα της Νίκης ενισχύθηκε με αθλήτριες της περιφέρειας μας. Το 1990 με διπλά μπαράζ, η ομάδα ανέβηκε δύο κατηγορίες και βρέθηκε στα σαλόνια της Α1 γυναικών.

    Με την ομάδα της Νίκης κατέκτησε δύο (2) πανελλήνια πρωταθλήματα Νεανίδων το 1990, 1992 και ένα (1) πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων το 1989.

    Το πολύ δυνατό τουρνουά θα φιλοξενηθεί  στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” ,θα είναι υψηλού επιπέδου, καθώς εκτός από την ομάδα μας θα συμμετέχουν οι ομάδες, VK BEROE Stara Zagora (Α1 γυναικών Βουλγαρίας), Μακεδόνες Αξιού (Α1 γυναικών), και ΠΑΟΚ (Preleague γυναικών).

   Έτσι δίνεται η ευκαιρία στους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και εν γένει στο κοινό του volley να παρακολουθήσουν από κοντά δυνατές αναμετρήσεις, πάντα στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξη των επικείμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων.

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.