Πασίγνωστη τραγουδίστρια δηλώνει: «Έχω πολλές Ελληνίδες πρώην…» (ΦΩΤΟ)

Η Φιλονικία του Μαριβώ
24/09/2016
Τι δουλειά έκαναν οι μεγάλοι σταρ πριν γίνουν διάσημοι
24/09/2016
Όλα

Τους άφησε όλους άφωνους! Την έχουμε αγαπήσει όλοι για το ταλέντο και την προσωπικότητά της, όμως όπως φαίνεται δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα για τη ζωή της. Ο λόγος για την διάσημη τραγουδίστρια LP που έκανε τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα με το τραγούδι Lost On You και η οποία μίλησε στο μικρόφωνο της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, για να είμαι ειλικρινής. Είναι η πρώτη πρώτη φορά. Έχω πολλούς φίλους Έλληνες, έχω πρώην Ελληνίδες. Ξέρω τους Έλληνες, αγαπώ τους Έλληνες και θα πέθαινα να έρθω εδώ για πάντα. Και αγαπώ που τώρα είναι ένα προσωρινό κομμάτι της ιστορίας μου, που ξεκίνησε από την Ελλάδα και θα μου μείνει αξέχαστο.Νομίζω ότι η όψη μου έχει να κάνει με αυτό που νιώθω μέσα μου. Έχω ένα στυλ αγοροκόριτσου, δεν είναι ανάγκη να ντυθώ όπως θα ντυνόταν ένας άντρας ή μία γυναίκα, ντύνομαι με βάση αυτό που νιώθω. Δε με νοιάζει τι λένε οι άλλοι θέλω ο καθένας να παρουσιάζεται όπως νιώθει».

lp

 

http://freddonews.gr/index.php/pasignosti-tragoudistria-diloni-echo-polles-ellinides-proin-foto/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.