Ο Γιάννης Ζουγανέλης ΣΥΓΚΙΝΕΙ: «Δεν ΑΝΤΕΧΑ να μην βλέπω τον Μπουλά στα καμαρίνια»!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τιμητική διάκριση "White Ravens" 2016 για το βιβλίο "Ο Φύλλος" της Έλενας Γλωσσιώτη από τις εκδόσεις Θίνες
08/11/2016
Βλενόρροια: 60% – 80% των γυναικών που πάσχουν, δεν το γνωρίζουν!
08/11/2016
Όλα

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον θάνατο του καλού του φίλου και συνεργάτη, Σάκη Μπουλά, μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, που επέστρεψε στη μουσική σκηνή «Ακτή Πειραίως». Ο Γιάννης Ζουγανέλης, τη φετινή σεζόν, «εισβάλλει» στο σχήμα των Γιώργο Νταλάρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα.

Στην «Ακτή Πειραίως» είχε εμφανιστεί για τελευταία φορά με τον Σάκη Μπουλά, που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2014. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ένας λόγος που δεν εμφανίστηκε μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά στην συγκεκριμένη σκηνή, ήταν επειδή δεν κατάφερε να διαχειριστεί την απώλεια του.

«Ο λόγος για τον οποίο απείχα και από εδώ δύο χρόνια, ήταν ο χαμός του Σάκη Μπουλά. Δύσκολα μπορούσα να πάω και να μην δω τον Σάκη στα καμαρίνια. Και όταν είχε “φύγει” και ξανάρθα, νόμιζα ότι μπήκε», είπε, στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Δείτε το βίντεο:

[mom_video type=”youtube” id=”ZZAYR0AdokY” width=”100%” height=”350″]

http://www.makeleio.gr/%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.