Τιμητική διάκριση "White Ravens" 2016 για το βιβλίο "Ο Φύλλος" της Έλενας Γλωσσιώτη από τις εκδόσεις Θίνες

Μια 25χρονη Ελληνίδα στους 100 πλουσιότερους αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες της Αυστραλίας
07/11/2016
Ο Γιάννης Ζουγανέλης ΣΥΓΚΙΝΕΙ: «Δεν ΑΝΤΕΧΑ να μην βλέπω τον Μπουλά στα καμαρίνια»!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
08/11/2016
Όλα

Το νεανικό βιβλίο «Ο Φύλλος» της Έλενας Γλωσσιώτη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θίνες, σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά, έλαβε την τιμητική διάκριση «White Ravens» για το 2016 και συγκαταλέγεται στα 200 παιδικά βιβλία του κόσμου.
 
Το σήμα «White Ravens» απονέμεται κάθε χρόνο από τη Διεθνή Βιβλιοθήκη του Μονάχου σε νέες εκδόσεις από όλο τον κόσμο που διακρίνονται για τα παγκόσμια θέματα που πραγματεύονται και για το πρωτοπόρο συγγραφικό εικαστικό ύφος τους. Η ετήσια λίστα «WhiteRavens» θεωρείται διεθνούς κύρους και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των εκδοτικών οίκων όλου του κόσμου, οι οποίοι βρίσκουν σε αυτή συγκεντρωμένες τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για μεταφρασμένα βιβλία.
 
Ο Φύλλος είναι ένα νεανικό βιβλίο φαντασίας, που ευαισθητοποιεί το αναγνωστικό κοινό σε αξίες όπως ο σεβασμός στη φύση, η φιλία, η αλληλεγγύη, ο αγώνας για την ελευθερία, η αποδοχή της διαφορετικότητας.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.