Βουλή: Απολύθηκαν επτά υπάλληλοι λόγω πλαστών πτυχίων (Βίντεο)

Ανακοίνωση πώλησης του ΑΛΤΕΡ – Tι θα γίνει με τις άδειες
15/01/2016
Μυστικά για να βάψετε τα μαλλιά σας μόνες σας!
16/01/2016
Όλα

Επτά υπάλληλοι της βουλής απολύθηκαν, λόγω πλαστών πτυχίων, με απόφαση του προέδρου Νίκου Βούτση.

Οι απολύσεις αφορούν:

  • Επιστημονικό σύμβουλο στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, για τον οποίο σύμφωνα με έγγραφο του ΔΟΑΤΑΠ, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός στο αρχείο αίτησης αναγνώρισης του πτυχίου του καθώς και ο ατομικός φάκελος στο όνομα του εν λόγω υπαλλήλου. Ο εν λόγω υπάλληλος προσελήφθη το 2011.
  • Υπάλληλο που διορίστηκε στη Βουλή το 1996 ως μετακλητή και μονιμοποιήθηκε το 1999 ως δακτυλογράφος. Το απολυτήριο Λυκείου που προσκόμισε δεν άνηκε στην ίδια.
  • Πρώην συνεργάτη βουλευτή με πλαστό απολυτήριο Λυκείου που μονιμοποιήθηκε σε προσωποπαγή θέση (διοικητικό – λογιστικό) το 2003.
  • Τέσσερις υποθέσεις ειδικών φρουρών που διαπιστώθηκε ότι είχαν πλαστογραφήσει το απολυτήριο Λυκείου. Από τους τέσσερις οι δύο είχαν προσληφθεί το 2003 και άλλοι δύο το 2007. Υπενθυμίζεται ότι το απολυτήριο λυκείου αποτελούσε απαραίτητο τυπικό προσόν διορισμού.

http://www.ert.gr/vouli-apolithikan-epta-ipallili-logo-plaston-ptichion/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.