Ανακοίνωση πώλησης του ΑΛΤΕΡ – Tι θα γίνει με τις άδειες

Ανακάλυψη με ελληνική υπογραφή – Τυρί και λουκάνικο με βακτήρια που κάνουν καλό στην υγεία
15/01/2016
Βουλή: Απολύθηκαν επτά υπάλληλοι λόγω πλαστών πτυχίων (Βίντεο)
16/01/2016
Όλα

Εν όψει τηλεοπτικών αδειών δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση ότι πωλείται η εταιρεία ΑΛΤΕΡ,  με την επωνυμία ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.  Αν και  η κυβέρνηση μέσω του Νίκου Παππά διαδίδει ότι θα δοθούν μόνο πέντε άδειες πανελλαδικής εμβέλειας ενδιαφέρον έχει να δούμε τις συνεργασίες και τις συνενώσεις, η τις σφοδρότερες αντιδράσεις των καναλαρχών.  Κάποιοι θα πάνε στην Κύπρο να εκπέμψουν, όπως λέγεται ότι θα κάνει ο ALPHA;  Το STAR θα ενωθεί με το MEGA; Το ALTER θα ενδιαφερθεί να αγοραστεί όπως λέγεται και να στηθεί εκεί η REAL TV, αν έχουν βρεθεί επενδυτές.

Ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ζητεί τιμή πώλησης 10-12  εκατομμύρια γιαενημερωτικό κανάλι με 400 άτομα προσωπικό και 5 εκατομμύρια για ψυχαγωγικό κανάλι με 50 άτομα προσωπικό.  Γεννιέται έτσι εύλογα το ερώτημα από τους ανθρώπους της τηλεόρασης , μήπως η κυβέρνηση τους… Σπρώχνει έντεχνα να μην έχουν ειδήσεις και να υπάρχει μόνο η ΕΡΤ, αφού ο πειρασμός να δοθούν τα μισά χρήματα κα να υπάρχει το ελάχιστο προσωπικό είναι εμφανής σε τέτοιες εποχές.

Η ανακοίνωση

Ο σύνδικος της πτωχεύσεως της πτωχής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.», και το διακριτικό τίτλο «ALTER CHANNEL», η οποία εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής, οδός Αγίας Παρασκευής, αριθμ. 36-38, Ευάγγελος Μπέης, του Κωνσταντίνου, Δικηγόρος, κάτοικος Αθηνών… κατόπιν έγκρισης της Εισηγήτριας της πτώχευσης, αλλά και σύμφωνης γνώμης και υποβολής πρότασης της επιτροπής πιστωτών, νομίμως εκπροσωπούμενης από τον Αντίκλητο Δικηγόρο της, Ιωάννη Απατσίδη, του Δημητρίου, κάτοικο Αθηνών…, ανακοινώνει ότι, ενόψει της επικείμενης σύγκλησης της συνέλευσης των πιστωτών, κατ” άρθρο 84 παρ. 1 του Πτωχευτικού Κώδικα, η οποία θα αποφασίσει, αν πρέπει να συνεχιστεί από τον σύνδικο η άσκηση της εμπορικής δραστηριότητας της επιχείρησης του παραπάνω οφειλέτη ή ορισμένων κλάδων της για ορισμένο χρονικό διάστημα, αν πρέπει να εκμισθωθεί σε τρίτο η επιχείρηση ως σύνολο ή αν πρέπει να εκποιηθεί η επιχείρηση ως σύνολο ή να γίνει ρευστοποίηση των κατ” ιδίαν στοιχείων της χωριστά, κάθε ενδιαφερόμενος δύναται να εκδηλώσει εγγράφως το ενδιαφέρον του για την αγορά της παραπάνω επιχείρησης ως σύνολο (συμπεριλαμβανομένης της άδειάς της και της συμμετοχής της στην DIGEA), και προς τούτο προσκαλείται, όπως υποβάλει την προσφορά του, ώστε, πάντοτε στο πλαίσιο της αρχής της διαφάνειας, συνεκτιμηθεί κατά την επικείμενη συνέλευση των πιστωτών, η ημερομηνία σύγκλησης της οποίας θα δημοσιευτεί, εκτός των άλλων, στο δελτίο δικαστικών δημοσιεύσεων. Η όποια τυχόν εκποίηση θα γίνει σύμφωνα με την προβλεπόμενη από τον Πτωχευτικό Κώδικα Διαδικασία.

Αθήνα, 08/01/2016

http://newpost.gr/entertainment/media/509750/anakoinwsh-pwlhshs-toy-alter-ti-tha-ginei-me-tis-adeies

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.