Τραγικός θάνατος για Βραζιλιάνο τηλεοπτικό σταρ: Πνιγόταν και όλοι νόμιζαν πως έπαιζε σκηνή

Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της – Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες!
17/09/2016
Πως το πρωινό σου θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά
17/09/2016
Όλα

Έναν από τους πιο αγαπημένους του ηθοποιούς θρηνεί το τηλεοπτικό κοινό της Βραζιλίας. Ο Ντομίνγκος Μοντάχερ βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό σε ποτάμι, έχοντας μείνει αβοήθητος λόγω της ιδιότητας του…
Ο 54χρονος ηθοποιός είχε πάει για μπάνιο μαζί με μια συνάδελφό του, μετά το τέλος των γυρισμάτων στην βορειοανατολική επαρχία Sergipe. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συναδέλφου του Καμίλε Πιτάνγκα, ο συμπρωταγωνιστής της παρασύρθηκε από τα ισχυρά ρεύματα του ποταμού, με τους ντόπιους να τον ακούν αλλά να μην τον βοηθάνε, καθώς νόμιζαν ότι ο πνιγμός ήταν σκηνή στο σενάριο της σαπουνόπερας!
«Πίστευαν πως είχαν επιλέξει ένα ασφαλές σημείο για να κολυμπήσουν αλλά αυτή είναι μια από τις πιο επικίνδυνες περιοχές και οι ντόπιοι την αποφεύγουν», σχολίασε στη βραζιλιάνικη εφημερίδα «O Globo» ο επικεφαλής της αστυνομίας Antonio Francisco Filho.
Λίγες ώρες μετά το συμβάν, οι ομάδες διάσωσης βρήκαν το άψυχο σώματα του δημοφιλούς ηθοποιού στο νερό, 300 μέτρα από το σημείο που είχε πνιγεί.
Ο Μοντάχερ είχε γεννηθεί στο Σάο Πάολο και πριν ξεκινήσει καριέρα τηλεοπτικού αστέρα εργαζόταν σε τσίρκο. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Λουσιάνα Λίμα και είχαν τρία παιδιά.
Τραγική ειρωνεία της υπόθεσης; Η σειρά που έπαιζε ο Μοντάχερ, είχε ίδιο όνομα με τον ποταμό που πνίγηκε, Velho Chico…
http://www.koolnews.gr/diethni/149141-tragikos-thanatos-gia-vraziliano-tileoptiko-star-pnigotan-kai-oloi-nomizan-pos-epaize

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.