Την αναγνωρίζετε; Είναι πασίγνωστη ηθοποιός του κινηματογράφου!
14/09/2016
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς πριν γίνει Νονός
15/09/2016
Όλα

A demonstrator looks at a riot policeman during a protest marking the country's 1973 military coup in Santiago, Chile September 11, 2016. REUTERS/Carlos Vera FOR EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVE. TPX IMAGES OF THE DAY

Το ατρόμητο βλέμμα της «άγγιξε» τις ευαίσθητες χορδές των χρηστών του διαδικτύου και μέσα σε ελάχιστες ώρες, η φωτογραφία της κοπέλας που κοιτάει στα μάτια έναν αστυνομικό στη Χιλή έγινε viral.

H νεαρή γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, κέντρισε το ενδιαφέρον φωτογράφου που βρισκόταν σε διαδήλωση στο Σαντιάγο της Χιλής.

Οι παρευρισκόμενοι τιμούσαν τα θύματα του καθεστώτος Πινοσέτ, του δικτάτορα που κατηγορήθηκε ότι διέταξε το βασανισμό και τη δολοφονία χιλιάδων ανθρώπων κατά τη διάρκεια της 17ετούς παραμονής του στην εξουσία.

Ο φωτογράφος του Reuters Carlos Vera Mancilla, ο οποίος απαθανάτισε τη στιγμή, δήλωσε στην ιστοσελίδα La Tercera ότι η νεαρή ήταν εκνευρισμένη επειδή οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο από τους φίλους της.

http://www.ethnos.gr/klik/arthro/to_atromito_blemma-64505783/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.