Συνελήφθησαν 11 άτομα, μέλη σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Πλατεία Αμερικής

«Happy Birthday ΕΛΛΑΣ» 200 χρόνια εθνικής… Ασυναρτησίας!
22/10/2019
O Γιάννης Πάριος στο BARAONDA MUSIC HALL
22/10/2019
Όλα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνελήφθησαν ένδεκα (11) αλλοδαποί, μέλη σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Πλατεία Αμερικής.

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 18-10-2019 στην Πλατεία Αμερικής, έπειτα από επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της Ο.Π.Κ.Ε, ένδεκα (11) αλλοδαποί, μέλη σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Πλατεία Αμερικής .

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται δεκατέσσερα (14) επιπλέον άτομα, που αναζητούνται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών για τον εντοπισμό μελών σπείρας αλλοδαπών που διακινούν ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αμερικής, επετεύχθη η ταυτοποίηση των ανωτέρω αλλοδαπών, η αποκάλυψη της δράσης τους και εν συνεχεία η σύλληψή τους.

Στην κατοχή τους καθώς και έπειτα από κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (15) αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη βάρους -49- γραμμαρίων, -400- χάπια άγνωστης χημικής σύστασης και ένα μαχαίρι.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.