ΣΟΚ:Έκανε έρωτα με τον 25χρονο γιο της

Κορυφαία διάκριση της Microsoft Ελλάς σε παγκόσμιο επίπεδο
13/09/2016
Ζέφυρος Καβάλα: Το Ελληνικό Σινεμά είναι ζωντανό, δυνατό και επίκαιρο.
13/09/2016
Όλα

Συνελήφθη με την κατηγορία της αιμομιξίας

Στη σύλληψη της Melissa Kitchens και του Shaun Pfeiffer με την κατηγορία της αιμομιξίας προχώρησαν οι αρχές όταν αποκαλύφθηκε η ερωτική σχέση μητέρας και γιου.
Η 44χρονη μητέρα και ο 25χρονος γιος κρατούνται στη φυλακή Buncombe County, με τη σύζυγο του Pfeiffer, Shannon Roman, να δημοσιεύει ένα μήνυμα στο facebook τον Αύγουστο που να μιλά για συγχώρεση.

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, η 44χρονη έκανε έρωτα με τον γιο της τον Αύγουστο και συνελήφθησαν λίγες ημέρες αργότερα. Ο 25χρονος πατέρας ενός παιδιού φαίνεται πως ζούσε με τη γυναίκα του και τη μητέρα του στο Asheville.

Σε μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο facebook με τον γιο του, η μητέρα του είχε σχολιάσει πως δεν μπορεί να πιστέψει πόσο όμορφος είναι. “Όταν νοιάζεσαι πραγματικά για κάποιον, τα λάθη τους δεν αλλάζουν ποτέ τα συναισθήματά σου επειδή είναι το μυαλό που θυμώνει αλλά η καρδιά εξακολουθεί να νοιάζεται”.

Πηγή: Dailymail

http://www.parapolitika.gr/article/378962/sokekane-erota-me-ton-25hrono-gio-tis

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.