Κορυφαία διάκριση της Microsoft Ελλάς σε παγκόσμιο επίπεδο

Ειδικός: Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς για να γίνει το παιδί τους πετυχημένο [λίστα]
12/09/2016
ΣΟΚ:Έκανε έρωτα με τον 25χρονο γιο της
13/09/2016
Όλα

Η Microsoft Ελλάς βραβεύτηκε ως η κορυφαία θυγατρική παγκοσμίως, ανάμεσα σε χώρες συγκρίσιμου μεγέθους, από τον Satya Nadella, CEO τηςMicrosoft και τον Jean-Phillip Courtois, Πρόεδρο της Microsoft International.

Το βραβείο απονεμήθηκε στο πλαίσιο του Microsoft Global Exchange, της μεγαλύτερης ετήσιας εταιρικής εκδήλωσης, που πραγματοποιείται στις Η.Π.Α. Πρόκειται για τη σημαντικότερη εσωτερική διάκριση, που μπορεί να λάβει μια θυγατρική στην Microsoft, αφού η αξιολόγηση βασίζεται σε κριτήρια που αντικατοπτρίζουν τη βέλτιστη υλοποίηση της εταιρικής στρατηγικής.

Η Πέγκυ Αντωνάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας, δήλωσε: «Αισθανόμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι, που για πρώτη φορά στα 24 χρόνια παρουσίας μας στην Ελλάδα αναδειχθήκαμε στην κορυφή παγκοσμίως, ανάμεσα σε χώρες συγκρίσιμου μεγέθους. Αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών και της αφοσίωσης όλων των εργαζόμενων της εταιρείας, που κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και είναι άλλη μια απόδειξη πως παγκόσμιες διακρίσεις και επιτυχίες μπορούν να υπάρξουν ακόμα και όταν οι οικονομικές συνθήκες δεν είναι οι ιδανικότερες.»

http://www.zougla.gr/technology/world-of-tech/article/korifea-diakrisi-tis-microsoft-elas-se-pagosmio-epipedo

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.