Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου αδελφού “Είμαι περήφανος που τη σκότωσα. Μας ατίμαζε”

Δείτε πως θα φτιάξετε ένα cheesecake… Καρπούζι!!! (Βίντεο)
20/07/2016
ΣΟΚ! Νεαρός δολοφονήθηκε παίζοντας Pokemon Go!
20/07/2016
Όλα

“Είμαι περήφανος για ό, τι έκανα. Τη νάρκωσα και μετά τη σκότωσα. Ατίμαζε την οικογένειά μας.” Με αυτή τη σοκαριστική ομολογία, ο Muhammad Waseem Baloch αποκαλύπτει το σκληρό πρόσωπό του, δείχνει το πόσο ακραία συντηρητική είναι ακόμη μια μεγάλη μερίδα του Πακιστάν και πυροδοτεί νέο κύμα συζητήσεων για τη μάστιγα των εγκλημάτων τιμής.

“Τα κορίτσια γεννιούνται για να μένουν στο σπίτι και να ακολουθούν τις παραδόσεις”. Η αδελφή μου ποτέ δεν το έκανε αυτό” λέει για την Qandeel Baloch, που βρέθηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι της οικογένειας την Παρασκευή.

Το μοντέλο από το Πακιστάν στραγγαλίστηκε από τον αδελφό της επειδή προσέβαλε την τιμή της οικογένειας. Η 26χρονη Qandeel Baloch ήταν διάσημη ως μοντέλο, ηθοποιός και social media περσόνα που όμως προκαλούσε αμφιλεγόμενες αντιδράσεις καθώς οι συντηρητικοί εξοργίζονταν με το lifestyle που προωθούσε. Στο βίντεο της ομολογίας του εμφανίζεται αμετανόητος και ισχυρίστηκε ότι θα μνημονεύεται με υπερηφάνεια και τιμή για τις ενέργειές του και πως έχει εξασφαλίσει μια θέση στον ουρανό.

Ο πατέρας της Qandeel μίλησε για πρώτη φορά μετά το θάνατο της κόρης του, τη Δευτέρα, λέγοντας ότι οι γιοι του ήταν δυσαρεστημένοι με τα επιτεύγματά της, αλλά δεν κατέκρινε την πράξη του δράστη. Ωστόσο δήλωσε πως η κόρη του ήταν πολύ υποστηρικτική με την οικογένειά της και πως ήταν πολύ δεμένη με όλους. Αυτό που προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις στη χώρα είναι το γεγονός πως οι δολοφόνοι τέτοιων εγκλημάτων τιμής συχνά αφήνονται ελεύθεροι εξαιτίας ενός αμφιλεγόμενου νόμου που επιτρέπει στην οικογένεια του θύματος να τους συγχωρέσει,

Οι πιέσεις για να μη γίνει αυτό στην περίπτωση του Muhammad Waseem είναι μεγάλες και κάποια μέσα μεταδίδουν πως ίσως τελικά γίνει εξαίρεση και για πρώτη φορά δεν ισχύσει το δικαίωμα αυτό.

Πηγή: www.lifo.gr

Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου αδελφού – «Είμαι περήφανος που τη σκότωσα. Μας ατίμαζε»

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.