ΣΟΚ! Νεαρός δολοφονήθηκε παίζοντας Pokemon Go!

Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου αδελφού “Είμαι περήφανος που τη σκότωσα. Μας ατίμαζε”
20/07/2016
Αισχύλου «Επτά επί Θήβας» Επίδαυρος, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
21/07/2016
Όλα

Απίστευτες διαστάσεις έχει πάρει η εφαρμογή Pokemon Go όπου οι χρήστες κυνηγούν εικονικά… ζώα και ένας 18χρονος δολοφονήθηκε μόλις εισέβαλε σε σπίτι για να «πιάσει» ένα πόκεμον!

Αυτό υποστηρίζουν οι αρχές της Γουατεμάλας, καθώς ο 18χρονος Χέρσον Λόπες ντε Λεόν μαζί με τον 17χρονο φίλο του, Ντάνιελ Μόισες Πίτσεν, εισέβαλαν σε σπίτι στην Τσικιμούλα και θεωρήθηκαν διαρρήκτες από τον ιδιοκτήτη. Τότε αυτός άνοιξε πυρ εναντίον τους και σκότωσε τον Χέρσον Λόπες ντε Λεόν, ενώ ο Ντάνιελ Μόισες Πίτσεν φέρει σοβαρά τραύματα.

AdTech Ad

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί ο δράστης, καθώς μάρτυρες κατήγγειλαν πως λεπτά μετά το φονικό, ένα αγροτικό αυτοκίνητο έφυγε με απίστευτη ταχύτητα από το σημείο του φόνου. Σε περίπτωση που είναι αληθινή η πληροφορία, τότε, αυτός είναι ο πρώτος θάνατος από το Pokemon Go, ενώ κάτι ανάλογο είχε γίνει και στην Φλόριντα, όταν δύο «παίκτες» είχαν εισβάλει σε σπίτι και είχαν θεωρηθεί διαρρήκτες!

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.