48ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ από τις 6 πμ της Παρασκευής ως τις 6 πμ της Κυριακής

Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο φωτογραφίζονται με την Κατερίνα Στικούδη
05/05/2016
Ο Γούντι Άλεν μιλάει για τον γάμο του με την υιοθετημένη κόρη του (Photos)
06/05/2016
Όλα

Τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στην 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Oι δημοσιογράφοι απεργούν από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 6 Μαΐου έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις συμμετέχει και η ΠΟΣΠΕΡΤ ξεκινώντας από την Παρασκευή 6-5-2016 και ώρα 06:00 και που θα διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα 9-5-2016 ώρα 06:00.

Η απεργία ισχύει για όλα τα δημόσια και ιδιωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά, καθώς και στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και τα Γραφεία Τύπου, χωρίς καμία εξαίρεση, εκτός από τα15λεπτα απεργιακά δελτία τα οποία θα μεταδοθούν ως εξής:

• Μετάδοση 15λεπτου απεργιακού δελτίου από τα ραδιόφωνα στις 13:15-13:30.

• Μετάδοση 15λεπτου απεργιακού δελτίου από τους τηλεοπτικούς σταθμούς στις 20:00-20:15.

Η ΠΟΕΣΥ πέρα από την αντίθεσή της στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο-καρμανιόλα, που εξανεμίζει όχι μόνο τα ασφαλιστικά αλλά και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα όλων των εργαζομένων και συνταξιούχων, εκφράζει και τη δυσαρέσκειά της για την ασυνέπεια του Πρωθυπουργού, ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι θα δεχθεί αντιπροσωπεία της πριν από την κατάθεση, προκειμένου να συζητήσει με το δημοσιογραφικό κόσμο για το ασφαλιστικό.

Η ΠΟΕΣΥ καλεί τις Ενώσεις-μέλη της να διασφαλίσουν την επιτυχία της απεργίας και την περιφρούρησή της και τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

Η ΠΟΕΣΥ διακηρύσσει ότι όποια κι αν είναι η κατάληξη της ψηφοφορίας στη Βουλή, ο δημοσιογραφικός κόσμος δεν θα πάψει να αγωνίζεται για δικαίωση των αιτημάτων του, την αξιοπρέπειά του και την ελευθεροτυπία.

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις συμμετέχει και η ΠΟΣΠΕΡΤ ξεκινώντας από την Παρασκευή 6-5-2016 και ώρα 06:00 και που θα διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα 9-5-2016 ώρα 06:00.

http://www.ert.gr/simmetochi-ton-dimosiografon-stin-48ori-apergia-gsee-adedi/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.