Ο Γούντι Άλεν μιλάει για τον γάμο του με την υιοθετημένη κόρη του (Photos)

48ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ από τις 6 πμ της Παρασκευής ως τις 6 πμ της Κυριακής
06/05/2016
Το νερό αδυνατίζει! Smart Tips για να πίνεις περισσότερο καθημερινά…
06/05/2016
Όλα

Όταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 είχε γίνει γνωστή η σχέση του Γούντι Άλεν με την κόρη που είχε υιοθετήσει με την τότε σύζυγο του, Μία Φάροου, την Σοον-Γι, ο διάσημος σκηνοθέτης είχε δεχθεί τα βέλη της κριτικής. Σήμερα, αφού απέκτησαν δύο παιδιά και ζούνε ευτυχισμένοι μαζί, σπάει την σιωπή του και μιλάει για όλα σε συνέντευξη του στο «Hollywood Reporter».
Δηλώνει πως δεν ξέρει καν που ζει η πρώην γυναίκα του, Μία Φάροου, και ότι εκείνη την εποχή που ξέσπασε το σκάνδαλο είχε «ανοσία».
«Πόσο σας επηρέασε το γεγονός ότι δεχτήκατε κριτική για την σχέση σας με την υιοθετημένη σας κόρη;», ρωτήθηκε. Και απάντηση: «Ένοιωθα απρόσβλητος. Δούλεψα ασταμάτητα. Έκανα συνεχώς ταινίες. Είμαι καλός σε αυτό. Είμαι πολύ πειθαρχημένος, μονομανής και βάζω τα πράγματα σε «κουτάκια»». Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν τον τραυμάτισε το γεγονός. «Ούτε στο ελάχιστο», απάντησε ο Γούντι Άλεν.
Τέλος, εξήγησε πόσο βοήθησε την νύν 45χρονη σύζυγο του-που είχε μια πολύ δύσκολη ζωή στην Κορέα- να έχει μια καλή ζωή, να μορφωθεί, να ταξιδέψει, να αποκτήσει παιδιά.

Με την σύζυγο του, Σοον Γι και τις δύο κόρες τους
\
Με την Μία Φάροου και την Σοουν Γι όταν ήταν παντρεμένος με την πρώτη
http://www.topontiki.gr/article/168896/o-goynti-alen-milaei-gia-ton-gamo-toy-me-tin-yiothetimeni-kori-toy-photos

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.