Πώς θα φορέσω σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες;

Διαβουλιμία: Η πιο επικίνδυνη διατροφική διαταραχή
01/10/2017
Αρρωστημένο ζευγάρι έδεσε 12χρονη σε πολυθρόνα και τη βασάνισε στο υπόγειο
01/10/2017
Όλα

Οι πλούσιες βλεφαρίδες με μάσκαρα σίγουρα μαγνητίζουν τα βλέμματα και όλοι σας κοιτούν μέσα στα μάτια. Οι πιο πολλές γυναίκες έχουν κάνει έστω μία φορά στη ζωή τους extension κι οι άλλες φοράνε μίας χρήσεως ψεύτικες. Θέλει όμως μεγάλη προσοχή στην τοποθέτησή τους και στην χρήση τους.

Ακολούθησε τα παρακάτω tips για πλούσιες βλεφαρίδες στο λεπτό:

  • Πρώτα από όλα, αν γυρνάς τις βλεφαρίδες σου με ψαλίδι θα το κάνεις πριν τις βάψεις. Έπειτα θα τις βάψεις ελαφρά με μία μόνο στρώση μάσκαρα.
  • Στη συνέχεια θα βάλεις λίγη κόλλα στην λωρίδα με τις βλεφαρίδες και θα την φυσήξεις ελαφρά. Έτσι η κόλλα δεν θα είναι απόλυτα υγρή και θα εφαρμόσει αμέσως.
  • Με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών τώρα, θα πάρεις την λωρίδα σου και θα την τοποθετήσεις ακριβώς επάνω στις ρίζες των δικών σου βλεφαρίδων πιέζοντας πολύ ελαφρά και κρατώντας τις στην θέση τους για 20᾽᾽.
  • Τέλος, για να καμουφλάρεις την λίγη κόλλα που μπορεί να φαίνεται ή την ένωση με τις δικές σου βλεφαρίδες, πέρνα μια ακόμη στρώση μάσκαρα ή λίγο μολύβι ρίζα-ρίζα.

http://www.govastileto.gr/beauty/prosopo/pos-8a-foreso-sosta-tis-pseftikes-vlefarides/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.