Αρρωστημένο ζευγάρι έδεσε 12χρονη σε πολυθρόνα και τη βασάνισε στο υπόγειο

Πώς θα φορέσω σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες;
01/10/2017
Πατέρας έδειρε μέχρι θανάτου τον φίλο της κόρης του γιατί την κακοποιούσε
01/10/2017
Όλα

Κάλυψαν το κεφάλι του παιδιού με μία πετσέτα και της έριχναν νερό στο στόμα

Σάλος έχει προκληθεί στην αμερικανική κοινή γνώμη και ειδικότερα στην Πενσυλβάνια, από τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με ένα αρρωστημένο ζευγάρι, το οποίο έδεσε μία 12χρονη σε πολυθρόνα, τη φίμωσε και την έκλεισε στο υπόγειο, προκειμένου να την… τιμωρήσει!

Η υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια μετά από μία ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία της πόλης Aliquippa, στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Αμέσως κλήθηκε για συνέντευξη το κορίτσι, το οποίο είπε στους αστυνομικούς και την υπηρεσία ανηλίκων, ότι τον περασμένο Απρίλιο, το ζευγάρι την οδήγησαν στο υπόγειο και τη βασάνισαν.

Όπως ομολόγησε, την έδεσαν σε μία πολυθρόνα με ταινία συσκευασιών και αφού της τοποθέτησαν μία πετσέτα στο κεφάλι, της έριχναν παγωμένο νερό στο στόμα, με συνέπεια να χάνει την αναπνοή της.
Το ζευγάρι, ο 34χρονος Ντίον Στίβενς και η 41χρονη Μελίσα Στίβενς, είπαν στην αστυνομία ότι θέλησαν να τιμωρήσουν το 12χρονο κορίτσι, επισημαίνοντας πως έμαθαν για τον συγκεκριμένο τρόπο βασανιστηρίου «από μία ταινία»!

Και οι δύο αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, όπως η απόπειρα στραγγαλισμού, παράνομος εγκλεισμός, κίνδυνος για ανήλικο και απειλή.

http://www.protothema.gr/world/article/718330/arrostimeno-zeugari-edese-12hroni-se-poluthrona-kai-ti-vasanise-sto-upogeio/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.