Πόλα Ρούπα: Ξεκινάω απεργία πείνας και δίψας – Τι ζητά για το παιδί της και ποια η τύχη του

Μυστικά για να αντέξεις τη γυμναστική στο κρύο!
05/01/2017
Σεβασμός στην ελληνική σημαία από τον Γιάννη
05/01/2017
Όλα

Η κατηγορούμενη για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις παραμένει υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ και αναμένεται στη συνέχεια να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Υπό καθεστώς προστασίας και κάτω από τη διακριτική παρακολούθηση ειδικών ψυχολόγων βρίσκεται ο 6χρονος γιος της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη, ενώ την ίδια στιγμή υπεβλήθη αίτημα στην Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να αγνωριστούν ως προσωρινοί επίτροποι του μικρού η γιαγιά και η αδελφή της 48χρονης.

Όπως τονίζεται στο αίτημα υπάρχει κίνδυνος για την ψυχική υγεία του παιδιού από το ενδεχόμενο παρατεταμένης παραμονής του σε Ίδρυμα ή νοσοκομείο .

Το 6χρονο αγοράκι σύμφωνα με πληροφορίες φιλοξενήθηκε σε ειδικό χώρο όπου του προσφέρθηκε φαγητό αλλά και παιχνίδια ενώ κοντά του βρέθηκε και εισαγγελέας ανηλίκων.

Ωστόσο σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές η διαδικασία για το που τελικά θα δοθεί η επιμέλεια του παιδιού θα είναι χρονοβόρα καθώς θα πρέπει να διενεργηθεί κοινωνική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι συγγενείς του μικρού τηρούν τις προϋποθέσεις για την επιμέλειά του.

Η ίδια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατηγορεί τους αστυνομικούς, δεν συνεργάζεται και βρίζει συνεχώς. 

Μετά την επιστροφή της στη ΓΑΔΑ η Πόλα Ρούπα ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι θα ξεκινήσει απεργία πείνας.

«Είμαι και θα είμαι μέχρι να πεθάνω αμετανόητη εχθρός του συστήματος»

Η δήλωση της Πόλας Ρούπα με την οποία ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι θα προχωρήσει σε απεργία πείνας και δίψας, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Δείτε παρακάτω της δήλωσή της όπως αναρτήθηκε στο διαδίκτυο:

«Εγώ η Πόλα Ρούπα δηλώνω ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι μέχρι να πεθάνω αμετανόητη εχθρός του συστήματος. Το παιδί τώρα το βάζουν μέσα σε αυτόν τον πόλεμο και το εκδικούνται προκειμένου να εκδικηθούν περισσότερο εμένα. Έχουν απαγάγει το παιδί μου και δεν ξέρω που βρίσκεται από τα ξημερώματα που μας έχουν συλλάβει. Βρισκόμαστε σε πόλεμο, είναι γεγονός, όμως το να πολεμάνε το παιδί μου με το να αρνούνται να το φέρουν να το δω και με το να αρνούνται να το δώσουν άμεσα σε συγγενείς πρώτου βαθμού, και να το με απειλούν ότι θα πάει σε ίδρυμα, είναι η πιο ποταπή πράξη σε αυτόν τον πόλεμο. Αυτοί που βρίσκονται στον κρατικό μηχανισμό είναι σκουλήκια γιατί πολεμάνε ένα παιδί 6 χρονών. Ξεκινάω τώρα απεργία πείνας και δίψας προκειμένου να δοθεί το παιδί τώρα στη μάνα μου και την αδερφή μου. Σε ό,τι αφορά εμένα θα παραμείνω εχθρός τους μέχρι να πεθάνω και δεν θα με λυγίσουν ποτέ. Ζήτω η επανάσταση!

Πόλα Ρούπα

5-1-2017»

Τέλος σημειώνεται ότι και ο σύντροφος της Πόλας Ρούπα, Νίκος Μαζιώτης θα προχωρήσει επίσης σε απεργία πείνας και δίψας.

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/759983/pola-roypa-xekinaei-apergia-peinas-poia-i-tyxi-toy-paidioy-tis#ixzz4Uudxsbaj

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.