Καβάλα: Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων

Η γλύπτρια Κέλλυ Αθανασιάδου στο citylife24.gr (Βιογραφικό)
31/05/2018
Ο τραγουδιστής & ποιητής ΝΟΜΙΚ παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στο Ιώδειο
02/06/2018
Όλα

DCIM100MEDIA

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και ο Δήμος Καβάλας ενημερώνει το κοινό ότι από 1η Ιουνίου 2018 ξεκινάει η λουτρική περίοδος στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων Καβάλας. Οι εγκαταστάσεις πηλοθεραπείας θα παραμένουν ανοικτές καθημερινά από 08:00 – 18:00 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2018. Οι επισκέπτες του πηλοθεραπευτηρίου μπορούν να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία της εισόδου στον πηλό Κρηνίδων, προσφέροντας στον εαυτό τους τα ολιστικά οφέλη της φυσικής ιαματικής θεραπείας.

Ο μηχανισμός δράσης του πηλού των Κρηνίδων κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής αγωγής, αποτελεί γεγονός σύνθετο και πολύπλοκο. Βασίζεται στη χρήση «ώριμου» πηλού. Η εφαρμογή του πηλού είναι δυνατόν να είναι ολική ή μερική, με εμβάπτιση του σώματος σ’ αυτόν ή με επάλειψη. Στην διάθεση των λουόμενων υπάρχουν ακόμη το χαμάμ και υπηρεσίες μασάζ.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα, 210516162 στο Πηλοθεραπευτήριο και 2510 831388 στην «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.