Παρουσίαση Προγράμματος και Δράσεων «Ονειρούπολη 2018

Η Μητέρα του Άγιου του Αντώνη Τσιπιανίτη
28/11/2018
HO, HO, HO – Τα Χριστούγεννα έφτασαν!
28/11/2018
Όλα

 

Στο πλαίσιο της Ονειρούπολης 2018-29 στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε τη Δευτέρα 27-11, ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει: «Η Ονειρούπολη ανοίγει για 15η χρονιά τις πύλες της και όπως κάθε χρόνο, μας ταξιδεύει στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από παραμυθένιες διαδρομές και εκπλήξεις που γεμίζουν χαμόγελα την κάθε της γωνιά. Πρόκειται για μια επετειακή Ονειρούπολη που επιβεβαιώνει ότι είναι ο μεγαλύτερος θεσμός. Η Ονειρούπολη Δράμας ιδρύθηκε το 2004 και δεκαπέντε συνεχόμενα Χριστούγεννα φιλοξενούμε στο ομορφότερο και πιο παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο κάνοντας τη Δράμα πρωτεύουσα των Χριστουγέννων! Στο πλαίσιο αυτό αναπτύξαμε τη φιλοσοφία της, εξελίξαμε, αναμορφώσαμε και δημιουργήσαμε μια νέα πολιτιστική εμπειρία κερδίζοντας θεαματικά, το ενδιαφέρον όλων, αποδεικνύοντας ότι τα Χριστούγεννα είναι η Ονειρούπολη Δράμας. Απολαύστε και διασκεδάστε με ένα πλούσιο πρόγραμμα με αγαπημένους καλλιτέχνες, πολλαπλές δράσεις, παιχνίδια, εργαστήρια, εκδηλώσεις, συναυλίες και πολλές καινοτομίες και εκπλήξεις που απλώνουν σε παιδιά, νέους και ενήλικες το χαμόγελο και την ευτυχία.  Εφοδιαστείτε με την καλύτερη διάθεση, περιπλανηθείτε ανάμεσα σε ξωτικά και νεράιδες, απολαύστε γεύσεις, ήχους και χρώματα, αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνούμε τη δράση του Δάσους των Ευχών και της Ελπίδας που φέτος είναι αφιερωμένη στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Δράμας, στηρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια όλων των ανθρώπων στον καθημερινό αγώνα που δίνουν. Η Ελπίδα του Δάσους των Ευχών και της Ελπίδας θα συναντήσει την Ελπίδα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο με Πρόεδρο την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και μαζί θα γίνουν μια τεράστια αγκαλιά για όλα τα παιδιά χαρίζοντας χαμόγελα στα πρόσωπα τους και σε όλους εμάς δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ενισχύοντας την έννοια του εθελοντισμού που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ονειρούπολης, αλλά και του ίδιου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δράμας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι εργάζονται για αυτή τη γιορτή, τους χορηγούς και εθελοντές, τους φορείς και τους συλλόγους που υποστηρίζουν το έργο μας, και φυσικά όλους τους Δραμινούς που αγκαλιάζουν με αγάπη και εμπιστοσύνη την Ονειρούπολη.

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ, κ. Γιώργος Ψαρράς, παρουσίασε αναλυτικά το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στη φετινή Ονειρούπολη, αναφέρθηκε στην τελετή έναρξης, ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και επίσης τους φορείς και τους συλλόγους που θα παρουσιάσουν το πολιτιστικό και κοινωνικό τους έργο, ενώ τόνισε ότι η φετινή επετειακή Ονειρούπολη είναι αντάξια της ιστορίας αυτού του μεγάλου και σπουδαίου θεσμού.

Στο παρακάτω σύνδεσμος θα βρείτε τις δράσεις της Ονειρούπολης

https://oneiroupoli-dramas.gr/oi-draseis-tis-oneiroypolis

 

Στο παρακάτω σύνδεσμος θα βρείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ονειρούπολης

https://oneiroupoli-dramas.gr/oneiroupoli/kallitexniko-programma

 

Από το γραφείο τύπου

«Ονειρούπολη 2018»

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.