Παρουσίαση Προγράμματος και Δράσεων «Ονειρούπολη 2018
28/11/2018
«Πειραιάς | Επίνειο Τέχνης» στη Γκαλερί του Νότου
28/11/2018
Όλα

Σας καλωσορίζουμε στον χριστουγεννιάτικο κόσμο της essence!

HO, HO, HO – Τα Χριστούγεννα έφτασαν! Αλλά πώς θα ήταν η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου χωρίς το αγαπημένο advent calendar της essence γεμάτο συναρπαστικές εκπλήξεις?

Αυτά τα Χριστούγεννα, η essence προσφέρει για ακόμη μία χρονιά το συλλεκτικό advent calendar – ιδανικό για όσες αγαπούν τα προϊόντα ομορφιάς.  Κρυμμένα στο εσωτερικό του θα βρείτε αποκλειστικά προϊόντα σχεδιασμένα ειδικά για το  advent calendar, αλλά και αγαπημένα προϊόντα από τη βασική σειρά στο κανονικό τους μέγεθος. Το ορθογώνιο αυτό κουτί με τον γιορτινό, ιδιαίτερο σχεδιασμό περιλαμβάνει πολλαπλές εκπλήξεις: μέσα στα 24 μικρά κουτάκια υπάρχουν όμορφα και κομψά προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπο και τα νύχια. Και το πιο τέλειο: τα μικρά αυτά κουτάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά για να οργανώσετε τα προϊόντα μακιγιάζ σας, να αποθηκεύσετε τα κοσμήματα σας ή για να τοποθετήσετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους φίλους και την οικογένειά σας. Χαρούμενα Χριστούγεννα με την essence!

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.