O Mark Wahlberg o πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes

Κανίβαλος παραδόθηκε στις αρχές δηλώνοντας πως βαρέθηκε να τρώει ανθρώπινο κρέας
23/08/2017
Ελλάδα – Παγκόσμιο ρεκόρ: «Χτύπησε» συναγρίδα 11 κιλών με ψαροντούφεκο
23/08/2017
Όλα

Ο Mark Wahlberg κατέκτησε την κορυφή στον ετήσιο κατάλογο των υψηλότερα αμειβόμενων ηθοποιών στον κόσμο τον οποίο καταρτίζει το περιοδικό Forbes.

Ο 46χρονος ηθοποιός κέρδισε περίπου 68 εκατομμύρια δολάρια το 2017 χάρη στις απολαβές του από τη συμμετοχή του στις ταινίες «Daddy’s Home 2» και «Transformers: The Last Knight», σύμφωνα με την κατάταξη που δημοσίευσε σήμερα το Forbes.

Ο πρώην ράπερ, που ασχολήθηκε κατόπιν με την υποκριτική, εκθρόνισε τον Dwayne «The Rock» Johnson, που σε αντίθεση με την πρώτη θέση που είχε εξασφαλίσει το 2016 φέτος περιορίστηκε στη δεύτερη θέση: τα έσοδά του για το 2017 ανήλθαν σε 65 εκατομμύρια δολάρια.

Για μια ακόμη χρονιά η κατάταξη του Forbes αποτυπώνει το μισθολογικό χάσμα μεταξύ ανδρών- γυναικών στην αμερικανική βιομηχανία του κινηματογράφου. Την περασμένη εβδομάδα, η πρωταγωνίστρια του «La La Land» Emma Stone αναδείχθηκε από το περιοδικό στην υψηλότερα αμειβόμενη γυναίκα ηθοποιό με απολαβές ύψους 26 εκατομμυρίων δολαρίων το 2017.

 

 

http://www.govastileto.gr/lifestyle/celebrities-world/o-mark-wahlberg-o-pio-akrivopliromenos-i8opios-ston-kosmo-simfona-me-to-forbes/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.