Κανίβαλος παραδόθηκε στις αρχές δηλώνοντας πως βαρέθηκε να τρώει ανθρώπινο κρέας

60o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ «Ασκητική» στο Φρούριο Καβάλας
22/08/2017
O Mark Wahlberg o πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes
23/08/2017
Όλα

Μια μακάβρια και αποκρουστική ιστορία ξετυλίγεται στη Νότιο Αφρική…

 

Ανατριχιαστική υπόθεση έρχεται στο φως στη Νότια Αφρική, καθώς άνδρας παραδόθηκε στις αρχές δηλώνοντας κανίβαλος και ότι βαρέθηκε να τρώει ανθρώπινο κρέας. Όπως αναφέρει το RT, άνδρας για να πείσει τους αστυνομικούς παρέθεσε ως αποδεικτικό στοιχείο ένα πόδι και τα χέρια ενός ανθρώπου.

AdTech Ad

Ο δράστης και αστυνομικοί βρέθηκαν σε ένα σπίτι στο Κουάζουλου-Νατάλ, όπου βρέθηκαν και άλλα ανθρώπινα μέλη, ενώ οι ιατροδικαστές εξετάζουν κατά πόσο τα μέλη αυτά ανήκουν σε έναν ή σε πολλούς ανθρώπους. Από την έρευνα, συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα, ηλικίας 22, 29 και 32 ετών που εικάζεται ότι δολοφόνησαν μία γυναίκα και στη συνέχεια τεμάχισαν τη σορό της, ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τσέρμειν Στρούγουιγκ. Οι τρεις ύποπτοι κατηγορούνται για δολοφονία αλλά και παράνομη κατοχή ανθρωπίνων οργάνων και ιστών.

Ένα ακόμη 31χρονος ύποπτος, κατηγορείται μόνο για κατοχή ανθρωπίνων οργάνων καθώς δε φαίνεται να συμμετείχε στη δολοφονία της γυναίκας. Στη σκηνή όπου τελέστηκε το έγκλημα βρέθηκαν υπολείμματα ανθρωπίνων μελών ενώ ανακαλύφθηκε και άλλη μία παρόμοια στην περιοχή Αμάνγκουε.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως οι τρεις κατηγορούμενοι κατανάλωσαν μέρος της ανθρώπινης σάρκας και ίσως μοιράστηκαν μέρος της “λείας” τους με τον τέταρτο ύποπτο.

Ωστόσο, ο κανιβαλισμός στη Νότια Αφρική δεν θεωρείται ποινικό αδίκημα, εκείνο όμως που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι κατηγορούμενοι είναι κατηγορίες για παράβαση νόμου του 1983, ο οποίος απαγορεύει την κατοχή οποιουδήποτε ανθρώπινου ιστού ή μέρους σώματος χωρίς άδεια.

 

ΠΗΓΗ RT/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ AP Photo/Nasser Nasser, File

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/kanivalos-paradothhke-stis-arxes-dhlwnontas-pws-varethhke-na-trwei-anthrwpino-kreas.4814006.html?utm_source=Sport24&utm_medium=B%CE%9F%CE%9D_H_Sidebar&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos10

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.