Ο άτακτος παπάς και τα ερωτικά sms σε δύο κυρίες

Διαψεύδει ο Έλτον Τζον ότι θα τραγουδήσει στην ορκωμοσία του Τραμπ
24/11/2016
Μεγάλος σεισμός 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Ιαπωνία
24/11/2016
Όλα

Στο «σκαμνί» αναμένεται να καθίσει ένας… άτακτος ιερέας, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης, έπειτα από καταγγελία δύο γυναικών που εργάζονταν σε ίδρυμα της Ηλείας. Ανάμεσα στα στοιχεία που πρόκειται να προσκομίσουν στο δικαστήριο οι δύο μηνύτριες είναι και αρκετά γραπτά μηνύματα που φέρεται ότι είχε αποστείλει στα κινητά τους ο ιερωμένος.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν οι καταγγέλλουσες, ο παπάς αρχικά ήταν φιλικός μαζί τους, αλλά στη συνέχεια άρχισε να τις εκβιάζει, λέγοντάς τους πως μόνο αν δεχθούν να κάνουν έρωτα μαζί του θα μπορέσουν να συνεχίσουν την εργασία τους!

Οι δύο γυναίκες δεν υπέκυψαν στις απειλές του, αλλά λίγο καιρό αργότερα απολύθηκαν και έκαναν αμέσως μήνυση στον ιερέα, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την απομάκρυνσή τους.

Η μία εκ των δύο, μάλιστα, υποστηρίζει πως στο παρελθόν ο ρασοφόρος διατηρούσε δεσμό με άλλη νεαρή εργαζόμενη στο ίδρυμα και κατηγορεί τη Μητρόπολη ότι θέλησε να «κουκουλώσει» το σκάνδαλο.

Το σχόλιο έχει μείνει αναπάντητο από την πλευρά της Εκκλησίας, που έχει ως πάγια τακτική σε τέτοια ζητήματα να περιμένει τη δικαστική απόφαση.

Το δικαστήριο επρόκειτο να γίνει την προηγούμενη εβδομάδα, όμως ο κατηγορούμενος ιερέας ζήτησε και πήρε αναβολή, με την αιτιολογία ότι άλλαξε πρόσφατα δικηγόρο και ο νέος δεν είχε ενημερωθεί επαρκώς για την υπόθεση. Ετσι, η ακροαματική διαδικασία αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο του 2017.

http://www.espressonews.gr/reportaz/2016/11/155377/o-ataktos-papas-kai-ta-erotika-sms-se-dyo-kyries

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.