Μεσσηνία: Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε εννιάχρονο κοριτσάκι

ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ ή Ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου του Κώστα Λεϊμονή
21/12/2016
Ανελέητο ανθρωποκυνηγητό σε όλη τη Γερμανία για να πιάσουν τον μακελάρη του Βερολίνου
21/12/2016
Όλα

Προφυλακίσθηκε ο 60χρονος πατριός – Με περιοριστικούς όρους ελεύθερος  ο 85χρονος θετός παππούς – Έξι ολόκληρα χρόνια χρειάσθηκαν για να φθάσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη!

Έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του πατριού του και του δικού του πατέρα ήταν επί σχεδόν ένα χρόνο ένα ανήλικο κοριτσάκι στην Μεσσηνία, καθώς η μητέρα του αδιαφορούσε πλήρως με αποτέλεσμα να της αφαιρεθεί η επιμέλεια! Χρειάστηκε, όμως, να περάσουν έξι χρόνια για να φτάσει η υπόθεση στη  Δικαιοσύνη!

Ο 60χρονος Έλληνας πατριός και ο 85χρονος πατέρας του πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή Πλημμελειοδικών Καλαμάτας και, μετά τις απολογίες τους, ο πρώτος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Ο ηλικιωμένος, που είναι ανάπηρος και ο νόμος απαγορεύει την προφυλάκισή του, αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι θετοί πατέρας και παππούς έκαναν ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού το 2010 και επί σχεδόν ένα χρόνο, χωρίς η μητέρα να παρεμβαίνει. Γι’ αυτό της αφαιρέθηκε η επιμέλεια το επόμενο έτος. Πλέον, η μικρή -που βρίσκεται πια στην εφηβεία- μεγαλώνει με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της που είναι ενήλικες, μακριά από τη μητέρα τους.

 

Επιμέλεια : Μάνος Τσαγκαράκης

 

http://www.protothema.gr/greece/article/639076/messinia-patrios-kai-papous-aselgousan-se-enniahrono-koritsaki/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.