Ιερώνυμος σε Τσίπρα: Να αφήσουμε στην άκρη τις μικρότητες

Ελλάδα: Συνελήφθη 67χρονος για αρχαιοκαπηλία
28/10/2016
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ με την «εντολή» του Επισμηναγού Στράλη στην παρέλαση Θεσσαλονίκης! «ΕΛΛΗΝΕΣ κρατήστε το κεφάλι ΨΗΛΑ!!!» – «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ελλάδα»! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
28/10/2016
Όλα

Εμείς που είμαστε πιο ψηλά πρέπει να βάλουμε τις μικρότητες στην άκρη ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από τον Άη Στράτη

Εμείς που είμαστε πιο ψηλά πρέπει να βάλουμε τις μικρότητες στην άκρη ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από τον Άη Στράτη, εκεί όπου βρίσκεται και ο Αλέξης Τσίπρας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωρίου.  «Κύριε πρωθυπουργέ υπάρχει αναβρασμός και πρέπει να προλάβουμε, να δουλέψουμε όλοι μας, να βάλουμε πλάτη. Δεν είναι καιρός ο ένας να υπονομεύει τον άλλο» είπε ο Αρχιεπίσκοπος και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να αφήσουμε πείσματα, πράγματα που μας έχουν πληγώσει και μας πληγώνουν και που όταν τα σκεφτεί κανείς είναι χωρίς σοβαρότητα» συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος ο προκαθήμενος της Ελλαδικής εκκλησίας.

Ο κ Ιερώνυμος είπε ότι «η εγχείριση γίνεται όταν δεν υπάρχει πυρετός. Ο γιατρός αφήνει να περάσει πρώτα ο πυρετός αυτός».
Ο Αλέξης Τσίπρας  είπε  «εσείς λέτε “αγαπάτε αλλήλους” και εμείς αλληλεγγύη» με τον Αρχιεπίσκοπο να του απαντά: «η διαφορά μας είναι σε αυτή την πορεία είναι ότι ενώ συμφωνούμε στο ότι πρέπει να προσέξουμε τον άνθρωπο, τον ακουμπάμε με διαφορετικό τρόπο. Εδώ είναι η και η διαφορά μας που δεν πρέπει να μας χωρίζει αλλά να μας ενώνει».

http://www.thetoc.gr/politiki/article/ierwnumos-se-tsipra-na-afisoume-stin-akri-tis-mikrotites

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.