H ΕΛ.ΑΣ. εκπαιδεύεται για την αντιμετώπιση τζιχαντιστών

Μάσκα ομορφιάς με μπανάνα και μέλι
13/08/2016
Αναστάτωση στην Κρήτη για τη μεταφορά 5.000 προσφύγων
14/08/2016
Όλα

Πρότζεκτ για την εκπαίδευση του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας, σωφρονιστικών υπαλλήλων και στελεχών του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, για την πρόληψη φαινομένων ριζοσπαστικοποίησης και μελλοντικών τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ελλάδα «τρέχει» από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας.
Οι προβλέψεις των αναλυτών της Europol για αύξηση των τρομοκρατικών ενεργειών από τζιχαντιστές στην Ευρώπη και το επαναλαμβανόμενο αιματοκύλισμα σε Γαλλία και Γερμανία καθιστά σε όλες της ευρωπαϊκές χώρες ανάγκη την άρτια εκπαίδευση των ανδρών που στελεχώνουν τις υπηρεσίες «πρώτης γραμμής».
Ετσι, το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας εκπαιδεύει αυτή την περίοδο αξιωματικούς νευραλγικών υπηρεσιών της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των υπουργείων Δικαιοσύνης και Μεταναστευτικής Πολιτικής για την αντιμετώπιση φαινομένων ριζοσπαστικοποίησης, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα «τρέξουν» πρότζεκτ για την προστασία των κρίσιμων υποδομών της χώρας και το κυβερνοέγκλημα.
ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος
http://www.topontiki.gr/article/181439/h-elas-ekpaideyetai-gia-tin-antimetopisi-tzihantiston

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.