Αναστάτωση στην Κρήτη για τη μεταφορά 5.000 προσφύγων

H ΕΛ.ΑΣ. εκπαιδεύεται για την αντιμετώπιση τζιχαντιστών
13/08/2016
Βρετανία: 13χρονος έκλεβε χρήματα από τους γονείς του για να αγοράσει Viagra!
14/08/2016
Όλα

Για συνολικά 5.000 πρόσφυγες και μετανάστες που θα μεταφερθούν στην Κρήτη έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης
Για συνολικά  5.000 πρόσφυγες και μετανάστες που θα μεταφερθούν στην Κρήτη έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Λευτέρης Αυγενάκης κατηγορώντας την κυβέρνηση για εν κρυπτώ διαδικασίες και κλειστές διαδικασίες με «εκλεκτούς προσκεκλημένους» συγκεκριμένους δημάρχους και φορείς του νησιού.
Όπως ανέφερε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας πήγε εν κρυπτώ προ τριών ημερών στην Κρήτη και συνεννοήθηκε με κάποιους δημάρχους, τον περιφερειάρχη, και κάποιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να κληθούν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης και άλλοι συναρμόδιοι φορείς και δήμαρχοι. “Ως ΝΔ δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το θέμα” σχολίασε ο κ. Αυγενάκης. Πρόσθεσε ακόμη ότι όπου πάνε οι μετανάστες θα μείνουν μόνιμα.
Σημειώνεται πως χθες δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας ekriti.gr ανέφερε ότι στην Κρήτη αναμένεται να μεταφερθούν το επόμενο διάστημα από τη Γερμανία περισσότεροι από 3.000 πρόσφυγες και μετανάστες καθώς στο πλαίσιο του Δουβλίνο 3, κάθε κράτος – μέλος έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσους πρόσφυγες κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός του.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ , οι πρόσφυγες θα αρχίσουν να φτάνουν αεροπορικώς στην Κρήτη, αρχικά στο Ηράκλειο και τα Χανιά, τον προσεχή Δεκέμβριο. Τα παραπάνω επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη και ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.
Την Πέμπτη – μετά από σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης υπό τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Μουζάλα – έγινε γνωστό ότι περίπου 2.000 πρόσφυγες και μετανάστες θα μεταφερθούν στο νησί.
Oι 2.000 πρόσφυγες θα φιλοξενηθούν σε τέσσερα κέντρα φιλοξενίας, που θα δημιουργηθούν αφού ολοκληρωθεί η τουριστική περίοδος, το Νοέμβριο.
http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/anastatwsi-stin-kriti-gia-ti-metafora-5000-prosfugwn

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.