Φρέντι, ο μεγαλύτερος σκύλος στον κόσμο, με ύψος 2,13 μ. -Εχει μασουλήσει 23 καναπέδες! [εικόνες]

Ανάλυση χαρακτήρα από τα χαρακτηριστικά του προσώπου
19/12/2016
15 υπερτροφές που αξίζει να εντάξετε στη διατροφή σας
19/12/2016
Όλα

Δεν είναι απλά ένα ακόμη μεγαλόσωμο σκυλί, είναι το μεγαλύτερο σκυλί του κόσμου, καθώς το ύψος του φτάνει τα 2,13 μέτρα (όταν στέκεται στα δύο πόδια) και το βάρος του τα 93 κιλά.

Ο Φρέντι είναι Γερμανικός Μολοσσός στην ράτσα, κατέχει το ρεκόρ Γκίνες του πιο τεράστιου σκύλου στην γη και μπορεί να φάει ένα ολόκληρο ψητό κοτόπουλο, ή ένα τοστ με φυστικοβούτυρο.

Για την φροντίδα των κατοικιδίων της , η ιδιοκτήτρια του Κλάρι Στονμαν χρειάζεται περίπου 12.500 λίρες τον χρόνο και 40 λεπτά βόλτα την ημέρα μόνο για τον Φρέντι.

«Δεν έχω σύντροφο τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έχω όμως αγκαλιές από τα σκυλιά μου και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να πλένω βρώμικα εσώρουχα…», λέει η Claire στην Daily Mail.

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως αν και στις φωτογραφίες φαίνεται αρκετά ήρεμος, ο Φρέντι έχει μασουλήσει και καταστρέψει όχι 2 αλλά…. 23 καναπέδες, μέχρι να μάθει απλά να ξαπλώνει πάνω τους (και να πιάνει τον περισσότερο χώρο).

Πηγή: Φρέντι, ο μεγαλύτερος σκύλος στον κόσμο, με ύψος 2,13 μ. -Εχει μασουλήσει 23 καναπέδες! [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/308205/frenti-o-megalyteros-skylos-ston-kosmo-me-ypsos-213-m-ehei-masoylisei-23-kanapedes#ixzz4TI6YYY00

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.