ΕΥΚΟΛΟ & ΕΛΑΦΡΥ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ | LIZIELIZIE

Θέατρο Α. Βαλάκου: Δύο Λαϊκά παραμύθια από την Κάρπαθο
13/12/2018
ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ – ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
15/12/2018
Όλα

Γεια σας και καλωσορίσατε ακόμη μία φορά στο κανάλι μου! Ιδού το πρώτο εορταστικό μακιγιάζ! Απλό, γρήγορο, εύκολο και οικονομικό! Θα ανεβάσω όσα περισσότερα εορταστικά μακιγιάζ μπορώ για να καλύψω όλα τα γούστα!  Ξεκινώντας βεβαίως από το σημερινό, το οποίο θα είναι το πιο απλό, από όλα αυτά που θα ανέβουν στη συνέχεια!

Εάν σας άρεσε χαρίστε του ένα like και κάντε εγγραφή στο κανάλι μου! Μέχρι την επόμενη φορά, σας φιλώ γλυκά!

 

Δείτε το βίντεο σε HD.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕΣΩ:

EMAIL : lizielizie2510@gmail.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/lizie.lizie.904

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lizielizieb

 

Lizie Lizie –   Περί πνευματικών δικαιωμάτων Το ηλεκτρονικό μαγκαζίνο citylife24.gr έχει την γραπτή έγκριση της δημιουργού για την δημοσίευση του κειμένου. Σε περίπτωση αναδημοσίευσης παρακαλούμε να αναγράφετε η ΠΗΓΗ το όνομα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ καθώς και η ημερομηνία που γράφτηκε. Σε διαφορετική περίπτωση… Απαγορεύεται η αναδημοσίευση,  ολική, ή μερική, ή περιληπτική ή καταπαράφραση και η διασκευή του περιεχομένου με οποιαδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.citylife24.gr/viologika-ladia-idiotites-kai-chrisi-lizielizie/
Copyright © citylife24

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.