Ερευνα: Το 58% των Ελλήνων δεν θέλει άλλους μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες

17χρονος Αλβανός σχημάτισε τον «αετό» κάτω από ελληνική σημαία στους Παξούς [photos]
08/02/2017
Θέλει και μπορεί καλύτερα ο Δουβαλίδης
09/02/2017
Όλα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα της Chatham House που διενεργήθηκε σε 10 ευρωπαϊκές χώρες και δημοσιεύει ο Independent,  το 55%, κατά μέσο όρο, των πολιτών των χωρών αυτών θέλει να σταματήσει όλη η μελλοντική μετανάστευση από τις κυρίως Μουσουλμανικές χώρες.

Μόνο το 20% δήλωσε πως διαφωνεί, ενώ το 25% απάντησε πως δεν γνωρίζει.

Υπέρ της απαγόρευσης τάσσεται το 71% των Πολωνών, το 65% των Αυστριακών, το 64% των Ούγγρων και των Βέλγων, το 61% των Γάλλων, το 58% των Ελλήνων, το 53% των Γερμανών, το 51% των Ιταλών, το 47% των Βρετανών, ενώ το χαμηλότερο ποσοστό εμφανίζει η Ισπανία, με 41%.

Οι αρνητικές απαντήσεις δεν ξεπερνούν το 32% σε καμία από τις χώρες. Από τους ερωτηθέντες, την ισχυρότερη αντίθεση στην μετανάστευση μουσουλμάνων εκφράζουν τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ μικρότερη αντίθεση δείχνουν τα άτομα κάτω των 30 ετών.

Μεγάλη αντίθεση εμφανίζουν οι απόψεις αναλόγως μορφωτικού επιπέδου, με τα άτομα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να τάσσονται με 59% υπέρ της απαγόρευσης, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για άτομα ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης διαμορφώνεται κάτω από το 50%.

Πηγή: Ερευνα: Το 58% των Ελλήνων δεν θέλει άλλους μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/318022/ereyna-58-ton-ellinon-den-thelei-alloys-metanastes-apo-moysoylmanikes-hores#ixzz4Y6NTlBwt

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.