Ένοχος κρίθηκε ο Μέσι – Ποινή φυλάκισης 21 μηνών

Δράμα: Dramaica Youth Festival 2016
06/07/2016
Η Νωαίνα ρίχνει «βόμβα» στο X Factor: «Δεν είχα τις λιγότερες ψήφους, με έδιωξαν για τα …»!
06/07/2016
Όλα

Ποινή φυλάκισης 21 μηνών επέβαλλε το Δικαστήριο της Βαρκελώνης στον Λιονέλ Μέσι για την υπόθεση φοροδιαφυγής των 4,1 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Λιονέλ Μέσι κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση φοροδιαφυγής όπως επίσης και ο πατέρας του, αμφότεροι καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών αλλά όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, θα αποφύγουν τη φυλακή.
Σύμφωνα με το νόμο στην Ισπανία, για να μπει κάποιος φυλακή θα πρέπει η μικρότερη διάρκεια της καταδίκης να είναι 24 μήνες, κάτι που δεν συνέβη με τον Μέσι.
Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα θα κληθεί να πληρώσει το ποσό των 4,1 εκατομμυρίων ευρώ συν ένα τσουχτερό πρόστιμο, για το οποίο θα υπάρξει διακανονισμός.
Πηγή: Ενοχος κρίθηκε ο Μέσι – Ποινή φυλάκισης 21 μηνών | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/276612/enohos-krithike-o-mesi-poini-fylakisis-21-minon#ixzz4Dd2HRaOi

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.